BİTENLER KLUBÜ #1








SELAM GÜZELLER  


İlk kez bitenleri paylaşıyorum sizlerle evet ben daha cok bakım ürünlerine ağırlık verdiği için postlarımda bol bol nemlendirici, maske, tonik tarzı ürünlerle karşılaşacaksınz diyebilirim. tabiki kozmetik ürünlerinide seviyorum ve gerçekten objektif olarak sizlerle paylaşacağım  görüşüz bye:))






Badem yağı : Daha çok kirpiklerimi temizlemede kullanıyorum çıkardığını da düşünüyorum :))
#Rexona ,#Adida'sın deodorantları:  Sağolsunlar yazın kurtarıcım oldular. tabiki 
#rexonanın daha fresh olduğu kesin :)
Gratisten aldığım burun bantları 10. heralde gayet memnunum 
ve Nivea besleyici el kremi çantamın aşkı o hiç ayrılmaz ikili gibi severim eğlenceli bir krem klsik nivea kokusuyla favorimdir nem bakımından da iyi hani..



#AVON Little black dress

AHH !!!! benim harikaa kokum bayılıyorum kokusuna çok da kalıcı hani 3 şişem dördüncüde yolda:))



#Dıadermıne 
Ben bu nemlendirici kremi bir boyanın yanında hediyeydi yani boya kullanmıyorum fakat sırf şu nemlendirici yanında hediye diye boyayı da almıştım boyanın fiyatı 12 lira falan birşey di memnunmuyum tabiki de EVETTT :) harika neme sahip inanın fırsat bulsam ikinci kutuyu da alacağım:)
pastel-garnıer-avon-colorme


 Veeee biten fondöten, bb krem, rimellerim  öncelikle #pastelin pudrasından bahsedeyim ürün çok iyi ama sağolsun danışman satıcı kızlar testırı yok açık diye bana baya koyu renk bir ton verdiler inanın orda şurda burda bitirdim.  Avonun  almond fondoteni sıvı yapıda fena değil fazla kapatıcılığı yok tu ama ferah bir hava bırakıyor çok hafif bir dokusu vardı. colorme fondotenimde ilk kullandıklarımdandı ama fazla fondöten sevmediğim için yine orda burda harcadım bitti:)
#dıadermıne bb kremide allaha emanet yani inanın kabus gibi bir şeydi o ne koyuluk en açığını aldım ben oldum naomi campbell:)) neyse arkadşlar geç oldu ama rimmelleri anlatan bir post yazacağım sağlıcakla kalın :))

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM