2014 SON ALIŞVERİŞİ :=)

                                                SLM KIZLAR:))

Bugünkü yazım tabi ki alışverişşş !!! ya bugün hafta sonu diye biraz turluyayım dedim de yine kendimi tutamadım galiba aldım da aldım ama biliyor musunuz ? hep bak şunu alayım bu çok inmiş aaa bu da çok iyi ya derken bir baktım yine poşetlerle evdeyim annem sitemler yine isyanlar:)) ama ne yapayım.Bu alışverişim de watsons, gratis, NT, migros mağazalarından alınmış ürünler mevcut hepsine de bayıla bayıla hiç tereddütsüz  bir şekilde gönül rahatlığıyla aldım ya bazıları stok bazıları da tamamen ihtiyaç diyelim:) bakalım neler almışım.
DEVAMINI OKU


Badem yağı (tatlı) ben bir yağ hastasıyım evet evet şaka yapmıyorum gerçekten faydalarının
olduğuna inanıyorum mesela badem yağı kirpiklerimin dostu  ben senelerdir badem yağını kirpiklerimin dip temizliği için ve beslenmeleri için kullanıyorum emin olun çok faydalı ve sürekli kullanınca fark edebilirsiniz bunu  yani sizde bazı arkadaşlarım gibi  kullandık (2-3 gün falan) hani hiç faydası yok demeyin!! geçekten hep söylüyorum hangi ürün olursa olsun devamlı kullanıldığında etkisini görebilirsiniz. sadece onun için değil tabi ilaç kullanmayı sevmeyenler  ılık suya bir çay kaşığı damlatıp iç al sana bağışıklık güçlendirici ilaç . ve de hazımsızlık problemlerine de birebir ben daima  aktarlardan alırdım ama bu sefer Migros ta minik kutudaki 20ml badem yağını görünce aldım fiyatı normalde 3lira %50 indirimle 1,5 falan aldım gayet uygun yani sonra da pişman oldum keşke bir kaç kutu daha alsaydım diye.

 Çok duyduğum merak ettiğim yine de acaba alsam mı dediğim Garnıer göz makyajı temizleyicisi aldım ama ufak boy deneme amaçlı suya dayanıklı makyaj çıkarıcı arıyordum bende  eğer beğenirsem  kesin devam almaya.. fiyat 7,5 falandı ama Migros ta %50 indirimle  3,75 aldım ..
   

Ve makyajımın yeni sultanı Garnıer BB krem daha geçenlerde aldım ama indirim i görünce alayım kalsın dedim 20 lira olan bb kremini yine indirimle  11 lira ya aldım..çook beğeniyorum yazacağım inşallah.


 
Artık öğrenci değilim ama hala kırtasiye malzemelerinden vazgeçemiyorum uzun zamandır aradığım bu tatlı ayracı buldum ve ayraç koleksiyonuma ekledim benim gibi farklı ayraç severler her rengi de var NT de  bulabilirsiniz 1,75
Bir diğer kırtasiye ürünüm aslında ben makyaj çantası niyetiyle aldığım kalemlik içerisine kalemlerimi de koydum hemen unutmayın öğretmen=kırtasiye çünkü benim yavrucuklar özellikle sınav zamanları nedense kalemsiz oluyor da hep çözüm:)) Yine NT de 1,45 gibi bir fiyata aldım ..
 
 
Ahhhhh!!! ya bu kupaya ne demeli evet kızlar şimdiden duyabiliyorum sizleri çokkkkk tatlı değil mi  evet bende çok beğenerek aldım bizim şehrin adını taşıyan bir marketten aldım aslında kupam vardı ama bunu görünce dayanamadım aldım fiyatı da çok uygun valla 3 lira:))
 
 
 
 
 
 
Eklips makyaj süngeri ya geçen aldım biliyorum ama sağ olsun indirimler al al dursun lazım olan iç sesimizi canlandırıyor resmen:)) ben diğer alışımda 6 liraydı şimdi 4 liraya aldım..
 
çoook merak ettiğim bir diğer ürün ise garnıer saf ve temiz neem  gratisten aldım kullanınca ayrıntılı anlatacağım canlarım haaa indirimli fiyatı 4,25
 
 
 
VEEE Vaseline candır diyerekten baya baya bahsettiğim ve severek her serisi ni zevkle kullandığım banko nemlendiricilerim  fotoyu da ters çekişim ya neyse :))
Aloe Fresh - Cocoa Butter arkadaş ben bunların hastasıyım tamam çok sıvı bir yapısı var ama az miktarda uygulayınca gayett'e güzel yedirebiliyorsunuz. Aloe Fresh kokusu muazzam :)) Cocoa Butter  ise kakao ve shea yağı  içeriyor. Cildi beslemeyi ve nemlendirmeyi vaat eden yoğun bakım kremidir. fiyatlar 2,45 lira
 
(Shea yağı hücre yenilenmesini hızlandırır ve yumuşacık, elastik bir cilt görünümü sağlar. Ciltte koruyucu bir tabaka oluşturarak cildin nem dengesini sağlar. Shea butterin tahriş azaltıcı özelliği vardır, yara izleri, egzema, yanık, ciltteki pullanma ve döküntüler, çatlaklar, kırışıklıklar üzerinde etkileri bilinmekte ve bu özellikleri sayesinde kadınlar tarafından kullanılmaktadır. Shea butter yani karite yağı cilt tarafından çok hızlı emilir. Shea ultra viyole ışınlara karşı doğal bir güneş koruyucudur spf 3 civarında bir koruma sağlar. Shea butter çok iyi bir dudak nemlendiricisidir. Saç bakımında ideal yağlardan birisidir, yıpranmış saçları derinlemesine nemlendirerek, saçların kırılmasını ve koparak dökülmesini engellemeye yardımcı olur. shea butter iyi bir nemlendirici olduğu için oldukça iyi bir cilt bakım yağıdır, shea yağı saf kullanılabileceği gibi diğer yağlarla karıştırılarak, daha kişisel bakımlar elde edilebilir.) Alıntıdır...
 
                                                             Benim postum bur da sona erer.
                                                                  umarım faydalı olmuştur.

                                                                         Sevgiyle kalın:))

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM