BİTENLER KLUBÜ #3

                                         Merhabalar... !!!

Bugünkü yazım biten ürünler  üzerine olacak  bir fotoğraf karesine nasıl sığdırırım diye bazılarını üst üste atmışım.. açıkçası ben beğenmediğim ürünü kolay kolay  kullanmam zorla da  bitirmeye çalışmam  bu yazımda çok beğendiğim ve size de gönül rahatlığıyla önerebileceğim ürünlerden bahsedeceğim. en çok kullandığım ürün tabi ki ıslak mendil bir o kadar da bitip çöpe gitmiştir. Çok ayırım yapmam aman aman  diye kullandığım bir marka yok ama kötü kokulu olanı pek kullanacağımı  sanıyorum evde olduğu kadar okuldaki dolabımda da en çok ıslak mendil bulundururum işim gereği :)


 
 Daha sonra yüz bakım ürünleri burun bantları, maskeler, tester ürünler, ısıtıcı bantlar, deodorantlar, saç bakım yağı, şampuan, nemlendirici el kremi ve sabun :)  saten aylık kullandığım ürünlerdir.
   Fıxegoiste markasına ait  bu  duş jeli Hindistan cevizi kokusuyla aklımı aldı resmen 700ml bu ürünü 2 ayda bitirdim oldukça kalıcı yumuşaklık sağlayan bu ürün artık favori duş jelimdir... duş aldıktan sonra kesinlikle bıdık bıdık kalmayan bir yapısı var sevdim valla keşke daha öce keşfetmiş olsaydım. Eğer bol bereketli ve  banyodan çıktıktan sonra ardında o hoş koku bırakmak isteyen varsa bu ürünü şiddetle tavsiye ederim.. eğer yaşadığınız şehirde bu ürünü bulamıyorsanız veya aman nerden bulacağım diyorsanız benimde rahatlıkla alışveriş yaptığım Buradan ulaşabilirsiniz.
-  Bir diğer bayılarak ayda en az bir kere kullandığım EGF Ampoule mask  bu maskeleri de made ın G.kore olmasından onlara  hayranlığımdan, korelilerin bakıma ne kadar önem verdiğini biliriz değil mi bende buna güvenerek almıştım, bayadır kullanıyorum yüzüme çok iyi geliyor nemlendirmesi açısından çok faydasını gördüm ...

 Neutrogena pembe greyfurt günlük peeling jel bu jeli bir yıldır kullanıyorum daha önce Neutrogena Deep Clean Yüz Temizleme Jeli ni kullanıyordum. Ürünüm tam zamanında bitti diyebilirim cilt doktorumun öneresiyle aldığım bu jelin kokusu bitiriyor beni :)) sivilce yapmayan bir ürün ben kullanırken ölü derinin kalktığını hissettiriyordu bana ben oldum olası neutrogena ürünlerini kullanırım hepsinden de memnunumdur.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı:16,95TL
veee süper süper dediğim çok pahalı olmasa da her alışımda stok yaptığım gratisler de satılan  burun bantlarım ben  2 hafta da bir düzenli olarak  kullanıyorum ve baya da etkisini görüyorum :)

Diğer ürünlerimi de severek kullanıyorum ama en düzenliler bunlardı bittiler ama yenileri de gelecek...
Anlattığım veya anlatmadığım fotoğrafta merak ettiğiniz ürünler varsa sorabilirsiniz

Umarım faydalı olmuştur
Görüşmek üzere hoşça kalın:))

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM