Dermacol Make-Up Cover & Satin Make-Up Base &Matt Control Make-Up Base

                                            SELAMLAR!!!

Evetttt !!!  beklenen makyaj bazı ve fondöten  denemem için MORKOZ'dan geldi uzun zamandan beri merak ettiğim bir ürün kuaför olan bir arkadaşım sayesinde tanıştığım bu ürünü elimdeki yanık lekesinin üzerine çok az bir miktar sürmeme rağmen kapatıcılığının dehşet olduğunu gördüm.
DEVAMINI OKU... onda testerlar yoktu ve bu ürünü baya araştırdım ve türkiye de morkoz sayesinde satışı sağlanan bir fondöten olduğunu öğrendim   sanırım bizim türk blogerlarının  daha keşfetmediği bir fondöten ve baz  ben daha çok yabancı blogerlardan okuyordum yorumlar hep olumluydu. bende Morkoz Sosyal İşletmesi Genel Müdürü Prof. Dr. Aziz Akgül ile iletişime geçtim ve bana ürünlerin testerlarını gönderebileceklerini söylediler...




Ve benim için bu küçük paketi yapıp göndermişler 2 gün içerisinde elimde oldu.




mini mor karton çantanın içerisinde neler var bakalım:)))



 
5 adet Matt control makyaj bazı
5 adet saten makyaj bazı
1 adet Dermacol Make-Up Cover Fodöten tester



Daha önce hiç makyaj bazı kullanmamıştım fakat artık kullanacağım ve buda Dermocolun makyaj bazı olacak gerçekten laf olsun diye demiyorum bu bazı sürdükten sonra gözeneklerin küçülmesi ve kadifesi hissi çok güzel bir şekilde hissedebiliyorsunuz. Bn  yüzünde çok fazla açık gözenek bulunan bir arkadaşıma yaptım ve farkını onda  görmeyi sağladım sağ olsun kırmadı beni:=))
yaptığım makyaj da matt control bazı kullandım.
 fondöteni mat duruyor ama bir o kadar da yumuşak ve saten bir bitişe sahip ayrıca abartmıyorum 2 ton açıyor. (NET)
Ve işte sonuççç ben bayıldım hatta arkadaşımla biz siparişimizi bile verdik www.n11.com internet adresinde ürünlerin satışı yapılıyor.
 
 Sevgili Morkoz ailesine teşekkürlerimi sunuyorum....
 
 
 ESEN KALIN
:))
 
 
 
 

Yorumlar

  1. Kokusunun güzel olmasının yanı sıra bence çok güzel ten rengini dengeleyen bi yapısı var tabii doğru renk ve tonla uygularsanız.Fiyatının verdiği ön yargıyı kullanınca tamamen yok ediceksiniz.Tavsiye ediyorum Kesinşikşe

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM