Neutrogena Visibly Clear (Siyah Nokta Temizleyici Tonik)

                                       SLM KIZÇELER:)))


Yılbaşı  tatilinin sonuna geldik  eminim 4 günlük tatil tüm çalışan arkadaşlara muhteşem bir doping olmuştur. şahsen ben nasıl geçti anlamadım daha nice tatillere diyelim . Bugün yazıma eşlik edecek olan Neutrogena Visibly Clear.

DEVAMINI OKU
Neutrogena Ben bu markayla 2008 yılından beri birlikteyim ilk üniversite yıllarımda ergenlik sivilceleriyle baş etmek için kullanmadığım ürün kalmamıştı fakat hepsi bir sürelik etki bırakıp hoppp tekrar başa sarıyordum benim sivilcelerim yanak bitiminde çene üzerindeki bölgede çoğunluktaydı. alın ve yanaklarımda kesinlikle yoktu aslında kapalı biri olduğum için dışarıya olan psikolojimi çok etkilemiyordu tam aksine eve gelince daha kötü oluyordum neyse ki cilt doktoruna görünmem gerektiğini düşündüm ve tedavimi oldum .çok şükür hafif izler bıraksa da özel günlerde bile sivilce çıkmıyor.  ilaç tedavi bitiminin ardından doktorum direkt bu ürünü önerdi bana ve taa o zamanda bu yana şaşmadığım sürekli kullandığım ve fazlasıyla da faydasını gördüğüm bir ürün haline geldi tabi yenilenen serisi de ayrı aklımı başımdan aldı .
 
 iki şekilde etki ediyor;
  •  Salisilik asit gözenekleri derinlemesine nüfuz ederek kir, yağ, makyaj kalıntısını ve gözenekleri tıkayan ölü cilt hücrelerini temizliyor.
  • Ciltteki parlamayı azaltmak için cilt yüzeyindeki fazla yağı etkili bir şekilde kontrol ediyor. Sonuç olarak cilt sıkılaşıyor, daha temiz ve sağlıklı bir görünüme kavuşuyor.
  • Cilde anında yumuşaklık, serinlik ve ferahlık hissi kazandırmak için mutlaka denemelisiniz.
MUTLU KALIN :)
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM