PURE BEAUTY POMEGRANATE ANTIOXIDANT (EXFOLIATING GEL) ÜRÜN İNCELENMESİ:))

                                       

                                        SLM KIZÇELER:))

Öncelikle herkescikler'in yeni yılını kutluyorum ve hepinize sağlıklı ,neşeli ,tertemiz pırıl pırıl musmutlu bir yıl diliyorum.  Bugün ki yazım 2015 yılının ilk gününde ilk ürün inceleme yazısı olacak .
DEVAMINI OKU

watsonslar da bulabildiğimiz bu jel tesadüfen bulduğum bir üründü bir kutu bitirmiştim tabi :) bu
kullandığım ikinci kutu valla tabiri caizce çok hoş bir jel nasıl anlatsam bilmiyorum pure beauty serisinin en kral ürünü:))) pure beauty serisi cilt bakımında doğadan gelen aktif içeriğin etkisini ve bilimden gelen güveni bir araya getirdiğini idea ediyor. antı-oxıdant serisi cildimizde 3 aşamalı koruma sağlamaya yardımcı oluyor.


 
 
özel formülünde: kore nar meyve ekstreleri ,bulgar gül suyu içeriyor bu ekstreler sayesinde  cildin sağlıklı, beslenmiş, nemli bir görünüm kazanmasını sağlıyor. bu jelin kokusu da harika yumuşacık, çok sıvı bir yapıya sahip  jel ciltde ki ölü  derinin uzaklaşmasını sağlıyor. Harika bir tarafı da Paraben, Lanolin ,Alkol içermiyor.

 

Kullanımı ise şöyle: Jeli yüzümüze ve boynumuza masaj yaparak uyguluyoruz peeling görevini muhteşem bir şekilde görüyor  uygulamadan sonra ılık suyla yıkıyoruz. hafta 1-2 kez yeterli oluyor . ve gözle temastan kaçınıyoruz.       

 
 
                                 Ben çok memnun kaldım  Umarım yazım faydalı oluştur.


                                                             ESEN KALIN EFENDİM:)




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM