GARNIER SAF&TEMİZ NEEM

                                   SELAM ARKADAŞLAR.

Bugün ki konuğum son zamanlarda bir çok blog da  gerek olumlu gerek olumsuz eleştirilerle yazılan  Garnıer arındırıcı temizleme jelini  yarıladım  ürünü birde benden dinleyin:))
Devamını Gör....
 
 Şuan da cilt bakım ürünlerinde yeni trend “neem ağacı” bu ağaç bizde yeni yeni kullanılırken hint kadınlarının yıllardır güzelleşmek için kullandıkları bir bitkiymiş ben bu bitki hakkında baya okudum özellikle yatıştırıcı özelliği için kullanılan bu bitki birde her türlü cilt sorununda da bir derman niteliği taşıyormuş bu özelliği süper ..Tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor.Olgun, yağlı ,kuru ve akneli ciltlerde olumlu sonuçlar  yarattığını da duyunca hiç tereddüt etmedim .Benimde akneye meyilli bir cildim olduğu için içerisinde neem bitkisi bulunan  Garnıer bu temizleme jeline şans vemek istedim.


 
 
Senelerdir  Garnıer'in  tüm ürünlerini severek kullanıyorum. Bu ürün ise diğerlerinden çok farklı bir kıvamının olduğunu görünce önce höttttt !!! ne oluyoruz  diye bir şaşırdım ama bu yapısı hoşuma gitmedi değil kokusu  ise gayet hoş 20 gün oldu kullanalı oldukça etkisini gördüm. Geçekten de yatıştırıcı bir etkisi var  ilk kullandığım andan itibaren hissetim ya derinlemesine temizliği onu anlatmayayım en iyisi siz kullanın da görün derim :=))
Şaka bir yana 20 gündür rutinimde makyaj dan sonra kalan kir tabakasını zerresine kadar temizliyor .
yalnız sabah akşam kullandım ben ki ideal kullanım bu şekilde..
Kullanımı da  rahat ben elimde hafif köpürtüp ıslak yüzüme uyguluyorum  daha sonra ılık suyla da duruluyorum
 
 
 
 
 
 Ayrıca yüzüme  çok güzel bir nem ve yumuşaklık verdiğini de unutmamalıyım
  Bazı arkadaşlar oldukça karasız olduklarını söylediklerini okumuştum neyse ki denemek için minik  ürünleri de var önce onları denemelerini tavsiye ederim
 
 


Gel gelelim ürünün olumsuz hiç sevmediğim tarafına ya bu kadar müthiş bir ürünün ambalajı neden bu kadar iğrenç yapılmış hiç anlamadım. kullandıktan sonra kapağı tam kapanmıyor ve dik bir şekilde bırakmak imkansız bir kez unutup o şekilde koydum bir de baktım jel her tarafa bulaşmış kapaktan sızmış yani Allah'ım dedim bu neeee  !!!!! neyse bu kötü özelliğini de etkili performansının hatırına  görmemezlikten geliyorum
Umarım merak eden ve kararsız olan arkadaşlar için açıklayıcı bir yazı olmuştur.

Lütfen merak eden yada  kullanan arkadaşlarım yorumlarınızı yazın !!!
 Esen Kalın...


arapkizibenna@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM