Garnier BB Krem Roll-On Gözaltı Kapatıcısı İnceleme

MERHABALAR!!

Bugün konuğum bir çok arkadaşımın da severek kullandığı ve güzel güzel bahsettiği Garnıer'in kapatıcı roll-onu benimde bayadır kullandığım bir kapatıcı..
Devamını oku...
 

Minicik bir kutusu var, çok bereketli falan deniyor da bence değil ya da benim kapatıcıya çok ihtiyacı olan göz altlarım olduğu için bana öyle gelmiştir..

 En sevdiğim özelliği sanırım ucunda metal  roll-onu gerçekten göz altlarına sürerken bir çok  fazla olmasa da soğukluk veriyor  bir nebzede olsa göz altlarındaki şişliklere iyi geliyor.   sanırım sadece açık ve orta tonu var fakat en açığı bile beyaz tenli arkadaşlara çok koyu gelebilir. ben esmer olduğum için orta tonu bile bana gayet iyi ..

 

 

 

Sevmediğim tarafı ise ürün biraz zor sürülüyor.. önce elle biraz roll-onu oynatmak gerekiyor. kapatıcılığı Çok etkili bir ürün olduğunu söyleyemem,  açıkçası bu kutu bittikten sonra kapatıcılığı daha iyi olan bir ürünü denemek istiyorum göz altımdaki sorun öyle böyle değil yani . Tabi ki garnıer ilk göz ağrım ama yine de bir değişiklik olsun farklı ürünlere de şans vereyim diyorum . Sizce hangi si olmalı ?? hem aydınlatsın istiyorum

 
 
Çok belli olamasa ten de duruşu bu şekilde çok ince bir yapısı var.  kokusu falan bildiğimiz garnıer BB kreminin  aynısı ürün hakkındaki yorumlarım bu kadar ...
Peki aranızda bu ürünü kullanan var mı  ya da beğenen !!
 
 Yorumlarınızı bekliyorum  !!
 
ESEN KALIN !!!

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM