HC Hair Care Complex İnceleme

MERHABALAR!!!

Arkadaşlar saçlarım bundan 2 ay önce harap durumdaydı kurtaramam diye düşünüyordum. Saçlarım için etkili bir ürün ararken HC Hair Care Complex adında  bir ürünün saçları besleyip uzattığını yıpranmış saçları onardığını falan duydum, hem okuduğum yorumlar bu fikri destekleyici nitelikte olduğu için hiç tereddüt etmedim.
DEVAMINI OKU....
İnanın saçlarım için ne olsa yaparım düşüncesinde olan bir insan olduğum için hiç düşünmeden denemek istedim.  ve tam iki ay önce bu ürünü deneme fırsatını yakaladım .. ve bundan sonraki saç bakımımda bu ürünle devam etmeye karar verdim ve ondan başka yağ vb. hiç bir ürün kullanmadım


Hem saçlarım için gerekli yağ ve nem dengesini sağladı hem de saçlarımı besleyerek güçlendirdi. ve avuç avuç dökülen ve kepeklenen saçlarıma resmen derman oldu. ve üstelik öyle bir parlattı ki, gören soruyor ne sürüyorsun saçlarına bu kadar parlak ve canlı duruyor diye.
Saçlarıma uygulamam şöyle oluyor;
Banyodan 2 saat önce falan saç diplerime ve çok yıpranmış olan saç uçlarıma yoğun sürüp her tarafa ulaşacak şekilde karıştırıyorum ve yanında gönderdikleri saç maskesini takıp bekliyorum ,  tabi saçlarım uzun olduğu için baya gidiyor. Ben 2 hafta da bir sürdüğüm için ürünü iki ay gibi bir süre kullandım  gayet memnunum bir daha alacaklar listeme ekledim bile. :=))

Gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir ürün . ve sizde HC Saç Bakım Ürünlerinden  ulaşabilirsiniz..

Sevgiyle ve Güzellikle Kalın !!!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM