RIMMEL LONDON LASTING FINISH (NUDE)

Merhabalar!!!

Bugün sizlere Watsons mağazalarında bulabileceğiniz Rimmel London Lastıng Fınısh fondöteninden bahsetmek istiyorum severek kullandığım bir fondöten oldu  gayet güzel bir yapısı olan bu fondöten orta kapatıcılığa sahip
Devamını oku

...Fondötenin Spf 20 içeriyor olması da çok iyi bütün  kış kullandım  25 saat kalıcılık vaat
etsede o süre de yüzümde kalmadığı için bu konuda bir yorumum olmayacak fakat yüzüme sürdüğüm sürede gayet kalıcıydı. ben karma yapılı bir cilde sahip olmama rağmen parlama falan olmuyor ama önce nemlendirici uyguladıysam parlama yapabiliyor.
 
 Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum o kadar bereketli ki öncelikle bunu söylemek istedim
Fondötenin cam şişesini çok seviyorum hele pompalı kapağı süper valla ben pompalı ürünleri ayrı bir seviyorum çünkü istediğin  miktarı alabiliyorsun.
Benim için  1- 1,5 pompa yeterli,  Ben aman aman çok kapatıcılık aramadığım için bana yeterli geliyor .
 
 
Aslında esmer olduğum için önce çok açık geldi bana ama sonra tenimle bütünleştiğini fark ettim yüzümde maske hissi vermiyor. çok hafif bir yapısı mat bir bitişi yok ama çok da sıvı değil. ben üzerine sabitlemek içi pudrada uygulayınca tam oturuyor.


                                                 
 
 
 
Önce şu şekilde bembeyaz bir şey oluyorsunuz  ama bir sünger yada parmaklarımızla  dağıtınca yandaki duruma geliyor. Bazıları kokusunun kötü olduğundan bahsetmişte ben kokusunun beni çok etkilemediğini belirtmek istiyorum.

Benim düşüncelerim bu kadar umarım sizler için aydınlatıcı bir post olmuştur.
Sevgiyle kalın...



 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM