BEBAK ACI BADEM SÜTÜ İNCELEME YAZISI!!!

 
 

MERHABALAR ....

Bugün sizlere herkes gibi benim de çok beğendiğim Bebak Acı Badem Sütünden bahsedeceğim . Açıkçası süt ve bu tarz kremsi temizleme ürünlerini çok sevmeyen biriyim daha çok çift bazlı temizleyiciler kullanmayı severken bu ürünle karşılaştım ve çok sevdim paraben de içermiyor. Şimdi inceleyelim birlikte.devamını oku..
 
 
 
Küçük deneme boyunda ve ince belli çok tatlı bir kutu da olan süt temizleme konusunda çok başarılı bence çok az miktar pamuğumun üzerine alıp yüzümü temizliyorum ohhh miss !!  harika acıbadem kokusu yüzünüze yüzünüze çarpıyor harika bir his  veriyor,  nemlendirici kıvamın da .
 
 
 
 Ürün yüzü temizlerken çok da güzel nemlendiriyor. Yüzüm karmaya dönük yağlı yani sivilceye meyilli bu tarz ürünler hep ürkütmüştür beni ama bu üründe hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım gayet başarılı yani şimdi deneme boy ama bitince hemen büyük boyunu almayı düşünüyorum.. kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar bende çok memnun kaldım. Eğer merak eden arkadaşlar varsa bence önce deneme boyunu alın derim denemekte fayda var..
 
Yazımın sonuna gelmiş bulunmaktayım umarım yazım  faydalı oluştur ..
Sevgiyle Kalın!
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM