COSMED ( DAY-TO-DAY) TEMİZLEME JELİ

 
 

MERHABALAR!!

Bu postumda son zamanlarda adını çok fazla duyduğumuz Cozmed markasına ait bir  temizleme jelinden bahsedeceğim Bu jelle bir blogger arkadaşın yapmış olduğu bir çekiliş sayesinde tanıştım. Demene boyutunda bir ürün şimdi birlikte inceleyelimDevamını oku..
 
 
Ürün çok küçük boyutta (30ml) olmasına rağmen gayet bereketli
. Aslında bu ürün elime geçmeden önce cosmed ürünlerini çok merak ederdim Türk markasının ürünleri olması bunun en büyük nedeni diyebilirim.
 
 
Jel yapısı yapısı olan bu ürünün kokusu da gerçekten çok güzel

Ürünün Vaatleri Şu Şekilde;

COSMED DAY – TO – DAY Temizleme Jeli,  cildin gün boyunca maruz kalınan çevresel kir, makyaj ve yağdan derinlemesine arındırır. İçeriğinde bulunan sodyum, magnezyum, çinko ve mangan iyonlarından zengin Physiogenyl sayesinde cildin yenilenmesine yardımcı olur, cildin nem tutma kapasitesini artırır. Cildin yeni bir güne tazelenerek başlamasını sağlar, cildi yağ ve nem dengesine zarar vermeden, etkin bir şekilde temizler. 
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir
  • Alkolsüzdür
  • Unisextir
Ben ürünü yaklaşık bir aydır sabah- akşam olmak üzere kullandım ki hala da bitmiş değil  kullanıyorum. Beğendim çok az bir miktar bile tüm yüzü köpürterek tertemiz yapıyor. aslında en sevdiğim yanı cildi makyaj kalıntılarından çok güzel bir şekilde arındırması oldu.
Yüzü yıkadıktan sonra cilt capcanlı parlak bir hal alıyor. Yüzümü yıkadıktan sonra kuruluk hissi vermedi ve herhangi bir alerjik durum oluşturmadı. Ben bu kutu bittikten sonra büyük boyunu ve akne önleyici olanı almayı düşünüyorum fiyatı.28-30 lira gibi bir miktar. Veee işte bir postumun da sonuna gelmiş bulunuyorum ..

Sizler Cosmed ürünlerini kullandınız mı ? Peki bu temizleme jelini ?? aranız da kullananları görelim olumlu olumsuz tüm değerli yorumlarınızı lütfen yazın !!

Umarım sizler için faydalı bir post olmuştur.

SEVGİYLE KALIN

ÖPÜLDÜNÜZ:)
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM