DERMOKİL KİL ETKİLİ TEMİZLEYİCİ BAKIM MASKESİ...

Merhaba Arkadaşlar!!

Bugün sizlere Dermokilin gönderdiği paket içerisinde bulunan +25 yaş üstü Hamemelis özlü kil maskesinden bahsedeceğim . Sivilceye meyilli bir cilt yapısına sahip olduğum için kil maskesi sürekli kullanan birisi olarak bu ürünü de denemek istedim
Devamını oku..  


Dermokil maskesi normal ve karma ciltler için özel geliştirilmiş içerisinde hamemelis özü ile cildin nem dengesini sağlıyor. Sarı kil sayesindeyse gözenekleri temizleyip uzun süreli ferahlık hissi uyandırıyor. Krem şeklinde olan maskenin kokusu da çok güzel gerçekten benim yüzümde de  çok etkili oldu.

 

Kullanımı ise şöyle;

Yüzümüzü iyice temizledikten sonra ince  bir tabaka halinde yüzümüze uyguluyoruz .Göz ve çevresine uygulamıyoruz. yüze uyguladıktan  yaklaşık 10dk sonra ılık su ile yıkayıp teizliyoruz. hafta da 1 yada 2 kez uyguluyorum ihtiyaca göre maskeyi uyguladıktan nemlendirici uygulamakta fayda var ben daha çok tonik kullanıyorum. Yüzümdeki yağı çok iyi şekilde dengelediğini söyleyebilirim ayrıca yüzümde çıkan sivilceleri kuruttuğunu söyleyebilirim. Benim cildim de herhangi bir alerjik reaksiyon oluşturmadı eğer sizde oluyorsa maskeyi bekletme sürenizi kısaltabilirsiniz.. 
 
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM