FLORMAR INVISIBLE PORES (Gözenek Küçültücü)

 
 
 

Merhabalar!!!

Size geçenler de flormar dan yaptığım alışverişten bahsetmiştim bu alışverişimin en temel nedeni flormarın pin-up serisinin Invısıble porer (gözenek küçültücüsü) Öncelikle İnstagram da ve  bloğumdaki arkadaşlarım tarafından sabırsızlıkla beklenen bir yazı olduğunu belirtmeliyim.
Devamını oku...
 

 
  Bu seri ilk satışa sunulduğunda çok merak ediyordum bir türlü fırsat bulup alamamıştım.
Geçenlerde ise flormar online sitesinde %70 indirim yapınca kesinlikle kaçırmak istemedim ve sipariş ettim 7,50 liraya almış oldum.. Aslında bir gün  flormar mağazalarında deneme fırsatı bulmuştum sanırım 2 tane vardı bir yeşil bir de kahverengi olanı , yeşil olan jel şeklin de olduğu için denemedim bile çünkü bundan önce kullandığı makyaj bazım jel şeklinde olduğu için ve her sürüşümde sivilcelenme yaptığını hissetim ve mat olanı denemek istedim.  şimdi hep birlikte inceleyelim Ürün siyah ambalajın da ve sivri ağız kısmıyla kullanıma en uygun halde diyebilirim...

 
,Hem gözenek hem çizgileri gizlediğini iddia ettiği için çok fazla merak ediyordum , ten rengine yakın bir rengi var fakat ciltte transparanmış gibi duran mat bitişli bir baz karmadan yağlıya dönük bir cilt yapısına sahip olduğum için bu ürün bende baya işe yaradı bence.
 
 
 
 Gerçekten bir kaç gündür makyajımda kullanıyorum çok fazla değil elimde gördüğünüz miktarda kullanmanız dahi yeterli geliyor. '' tabi yüzü geniş olanlar biraz daha fazla sürebilir '' :))
yaz ayına girmiş olduğumuz için güneş kremimden 10 dk sonra falan sürdüm yüzümde güzel bir aydınlık oluşturduğunu söylemeliyim ayrıca  yüzüm de kadifemsi bir his uyandırdı burun kenarlarımda çok fazla olmasa da bulunan gözeneklerde etkili olduğunu gördüm ve göz kenarlarımda ki çizgileri de az da olsa gizledi ürünü sürdükten  5dk sonra makyajımı yaptım gayet güzel bir şeklide makyajımı ağırladı  hani bazen makyaj yaparız da ürün kendini belli etmez bırakır ya da ne demeliyim gözenekler sürdüğümüz fondötenin üzerinden el sallar bizlere açıkçası bu bazı sürdükten sonra bu durum olmadı hatta annem ne dedi biliyor musunuz ?? ne sürdüysen bana da getir yüzüne botoks mu yaptın dedi:)) hahahaaha..... valla bunun etkisi mi  bilmem ben memnun kaldım yüzümde kusma falan da yapmadı haaa çok merak ettim diyorsanız fırsat verin bence online sitesinde hala aynı fiyat sanırsam çok pahalı bir ürün değil sonuçta denemekte fayda var:)) kokusu nasıl diyen arkadaşlarımı duyar gibiyim ama maalesef son bir haftadır soğuk almışım burnum koku almıyor:))) eminim güzeldir ....!!!

İşte geldik yazımın so nu na  !  aranız da kullanan var mı ekleme ya da çıkarmak isteyenler buraya :))
Umarım merak eden beybileri' min merakını giderebilmişimdir.
sizler için yararlı bir yazı olmuştur. Okuduğunuz için teşekkür ederim..  LÜTFEN !! olumlu ya da olumsuz değerli yorumlarınızı bırakın !!


ÖPÜLDÜNÜZ....

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM