Garnıer BB Krem İnceleme !!

 
 
 
 
 
 

MERHABALAR.. !!!

Artık havalar yavaş yavaş ısınmaya başladıysa BB krem dosyası açılmalı bence!  BB kremi biz ilk olarak Garnier markasıyla tanıdık değil mi ? çünkü uygun  fiyatlı ve kaliteli bir ürün. Bu seriden önce kalın tombik tüplü olanı kullanıyordum . Açıkçası ilk çıkışından bu yana tek kullandığım Garnıerın bb kremi. Her bitişinde başka deneyeceğim desem de elim hep buna gidiyor ve yine alıp bunu  kullanıyorum:)) Bakalım mı BB krem nasıl diye ??
 
Devamını oku.
 

 
Uzun tüp içerisinde sıvı yapıda bir krem  benim kullandığım light  ve yağlı- karma ciltler için olanı ; rengi soft açık tonlu gibi dursa da kesinlikle cilt tonuyla hemen kaynaşıyor ve cillop gibi bir görüntü sağlıyor. Oysa Kalın ve tombik olanı en açığı bile koyu renkliydi sanırım garnıer bu seriyle çitasını baya yükselti. Gerçekten herkes bu seriden çok memnun kimseden olumsuz eleştirisini duymadım bende bayıla bayıla kullanıyorum yaz ağırlıkta olmak üzere ben yaz - kış kullanıyorum gerçekten çok pratik bir şekilde sür çık misali ..
Ürün yüze kavuşunca çok güzel nemlendiriyor kızarıklık ve lekeleri  azaltıyor ve cildi çok
güzel pürüzsüzleştiriyor. Her ne kadar sıvı bir yapısı olsa da  pudra bitişe sahip ben bazen sadece bb krem üzerine hafif pudrayla makyajımı sonlandırıyorum inanın bir fondöten kadar iyi kapatıcılığı bu durum yukarıdaki fotoğraftan da anlaşılıyor. Çok canlı ve parlak bir cildim oluyor bir çok arkadaşım benim önerimle aldı ve gerçekten fondötenden vazgeçeni biliyorum o kadar yani bir de  ürün o kadar bereketli ki baya zamandır kullanıyorum hala bitmedi  22 liradan %50 indirimle  de  11 lira ya alacağım :) 
Neyse bugün ki postumun da sonuna gelmiş bulunuyorum umarım faydalı bir yazı olmuştur sizler için

Sevgiyle kalın !!! değerli yorumlarınızı bırakmayı unutmayın..

                                                                             Öpüldünüz  !!!



 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM