GARNIER GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ (EXPRESS= ÇİFT ETKİ)

 
  
 
 

MERHABALAR!!!

Geçen hafta hep makyaj malzemelerimi yazdım sıra geldi temizleyicilerine göz makyajı çok önemlidir her bayan da olduğu gibi bende de , harika bir şekilde göz makyajımızı yapar ve çıkarız eve geldiğimizde ise çok zor gelir makyajımızı temizlemek, özellikle de göz makyajını temizlemek şahsen rimel ve göz kalemi hakkında yazdığım postlarımı okuyan arkadaşlar bilir göz makyaj temizliğinin ne kadar önemli olduğunu her bitiminde beğensem de farklı farklı markaların temizleyicilerini denemeyi seviyorum bundan önce Dıadermine çift bazlı makyaj temizleyicisi Ve Vichy Purete Thermale 3 in 1 kullandım ve yazılarımı okuyabilirsiniz..
Devamını oku
Gelelim Granier Göz Makyaj Temizleyicisine ;
Aslında çift bazlı göz makyaj temizleyicilerine alıştığımdan mıdır yoksa daha kolay temizlediklerinden midir  bir türlü vazgeçemiyorum. Garnıer makyaj temizleyicide çift bazlı bir yapı da

 Özellikleri arka kısımda şu şekilde yazılmış.

 
Eğer suya dayanıklı makyajı bile kolayca ve ovalamaya gerek duymadan, kirpiklerinize bakım yaparak çıkaracak bir göz makyaj temizleyicisi arıyorsanız uygundur.. !!
 
Benim ürün hakkındaki görüşlerime gelince;  çift bazlı olmasına rağmen diğer kullandığım makyaj temizleyicilerine oranla bıraktığı yağlı hissi daha az, gözleri yakma , alerji gibi durumlar söz konusu değil temizliğini ise gülük yaptığımız hafif makyajlar için gayet başarılı buldum fakat  yaptığımız ağır gece makyajlarını temizleme konusunda başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim çünkü gece makyajında 2- 3 kat rimel süreriz ve koyu far kullanırız bunu temizlemesi çook zor oldu. Şahsen ben uygun fiyatlı bu makyaj temizleme suyunu sadece günlük tek kat sürdüğüm rimelimi temizlemek için kullanmaya devam edeceğim. Ürünü kullanmadan önce çalkalayıp bir pamuk yardımıyla gözlerime hafif bastırarak uyguluyorum. kirpiklerimde dökülme de yapmadı temizlikten sonra kirpiklerimin parladığını da fark etmedim desem yalan olur.
 Fiyatı 10 lira
 
Yazımın sonuna gelmiş bulunmaktayım..
Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur .
Lütfen olumlu ve ya olumsuz tüm değerli yorumlarınızı yazın !!!
Sevgilerimle
ÖPÜLDÜNÜZ!!
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM