İPELİNA İLE TANIŞMA PAKETİM !! (TEŞEKKÜRLER )

MERHABA MİLLET !!!

Arkadaşlar Merhaba bugün İpelina dan  bana gelen harika bir paketten bahsetmek istiyorum. Bundan önce makyajımı temizlemek için  İpek pamuklarını kullanırken, son zamanlarda çok sık duyduğu İpelina'nın  ürünleri de ipek    markasına ait  olduğu için kalitesinden kesinlikle ödün vermediğini düşünüyorum.  Öncelikle renkli ürünler harika şeffaf  bir çantanın içinde elime ulaştı. Bu çok tatlı paketi heyecanlandırmadı desem yalan olur..
DEVAMINI OKU...


                                   PAKETTE NELER VAR BİRLİKTE BAKALIM !!!
 
 
 
1.Makyaj Temizleme Pedi:  İpelina 40’lı oval makyaj temizleme pedleri cilt bakımı ve yüz temizliğiiçin daha büyük ebatta tasarlanmış ve %100 saf pamuktan üretilmiştir.
Makyaj Temizleme Pedi 40 adet, Oval

 
 
 
 
2-Solüsyonlu Oje Temizleme Pedi: Kutu İçerisinde 50 adet bulunuyor. %100 saf pamuğa emdirilmiş özel asetonsuz solüsyon ile koyu renk ojeler bile kolaylıkla temizlenebilir. Tırnak yüzeyine zarar vermez, gliserinli içeriği sayesinde tırnak etlerini yumuşatır ve besler.
 

 
3-Makyaj Düzeltme Çubuğu:İpelina Makyaj Temizleme Pamuklarının sivri tarafı ile en hassas rötuşları kolaylıkla yaparken, yassı tarafını da aplikatör olarak kullanabilir. 80 adet dikdörtgen bir kutu içerisinde
 

 
 
4-Solüsyonlu Oje Temizleme Pedi: Solüsyonlu Oje Temizleme Pedi 5 adet, Tekli Seyahat ve çanta boyu olarak tasarlanan 5 ‘li saşetlerdeki oje temizleme pedlerinin 1 tanesi ile 10 parmaktaki ojeler kolaylıkla temizlenebilir.
 

 
5-Zigzag Hidrofil Pamuk: İpelina 70gr  Hidrofil pamuk %100 saf pamuktan üretilmiş Pre-cut(kolay kopma ) özelliği sayesinde istenilen miktarda kopartılarak rahat kullanılabilir. Hijyenik bir ürün..
 
Bu güzel paket için İpelina ailesine çok teşekkür ediyorum  en kısa zamanda   hem bloğumda hem de Instagram hesabımdan görüşlerimi paylaşacağım
 
Ürünler için  www.ipekpamuk.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz....

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM