İpelina Oje Temizleme Pedi !!

MERHABALARR...!!!

Bugün oje seven arkadaşlar için ipelina'nın pratik oje temizleme pedlerinden bahsedeceğim.. aslında oje sürmeyi sırf temizlemekten dolayı kullanmayan biriyim ipelina bizleri düşünerek  pratik şekilde çantada, hatta cebinizde kolayca taşıyabileceğiniz paketler tasarlamış. Sizler için bol fotoğraflı bir post hazırladım  bakalım ipelina pedleri nasıl işler çıkarmış :))

 
Bir kutu içerisinde 5 paket bulunuyor .....
 
 
 
Paketler kutu içerisinden şu şekilde tekli olarak çıkıyor...
 
 
 
 
 Paketlerin içerisinde ise ıslak büyükçe bir mendil tarzında ped çıkıyor ki bu mendil kolayca kopma özelliği sayesinde ikiye bölünerek de kullanılabiliyor.
 

 
 
İpelina asetonsuz oje temizleme pedleri gliserinli özel formülü ile tırnak ve çevresini beslerken ojemizi de tırnaklara zarar vermeden kolayca temizliyor.

 
Oje temizleme pedleri ile tırnaklarımızı nemlendirip ardından  bir kaç saniye sonra hafifçe ovalayarak temizlemek gerekiyor.. Nemlendirme yapmayınca biraz zor olabiliyor çıkarması .
 
Gerçekten ben artık oje kullanmaktan çekinmiyorum çok pratik bir temizleme olduğu için artık  istediğim rengi çok rahat sürüyorum pedlerin herhangi bir alerjik durumuyla karşılaşmadım hatta tırnaklarımı daha iyi görmeye başladım sanırım tırnakları besleyen tarafı da var.
 
Umarım sizler için faydalı  bir post olmuştur.
 
Sevgiyle kalın!!
 
Öpüldünüz.
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM