Mart Favorilerim.

 

Merhaba Milet !!!

Mart ayı çok çabuk bitti hiç bir şey anlamadım ne kadar bahar geldi ısınacağız falan desek de mart kapıdan baktırdı kazma kürek yaktırdı gitti. ve cildimiz kış aylarının etkisinden kurtulamadık bir türlü umarım yaz gelirde kış ayını aramayız ..Ben bu postumda sizlere mart ayı boyunca severek ve  düzenli olarak kullandığım favori ürünlerimden bahsedeceğim...!!
DEVAMINI OKU..




Mart Ayında Favori Ürünlerim Şu şekilde ;

  1. Nivea Double Effect (Mor Düşler ) Deodorant: Aslında sadece mart ayında değil her zaman favori deodorantımdır kendisi Pudralı ve alkolsüz ,doğal avakado içeriği ile uzun süre pürüssüz koltuk altlarına sahip olama mı sağlıyor. kokusu muhteşem ve oldukça kalıcı kesinlikle terlemeye ve ter kokusuna karşı...
  2. Rimmel London Lastıng Fınısh (nude) Fondöteni: Mart ayı boyunca sık kullandığım bir fondöten çok beğeniyorum çok kapatıcılığı olamasa yeterli geliyor aslında inceleme yazısını  okumak isterseniz  TIK TIK.. :)
  3. Cetttua 1 Dk Spa Temizleme Maskesi : Gratisten 8 mart kadınlar günü indiriminde aldığım harika bir maske bu. Gözenekleri açmak ve derinlemesine temizlik yapan bu maske yüzü anında ısıtarak sıcak havlu etkisi veriyor. kurumayan bir maske fazla yağı ve kiri anında gideriyor sürekli kullanacağım gibi görünüyor...
  4. Rimmel London Stay Matte pudra: Ahhhh !!!!! Ben tek kelimeyle HARİKA  diyebileceğim bir pudra mart ayı byunca elimden düşmedi diyebilirim.
  5. Duru Duş Jeli -Limon Sorbe : Daha önce 1 kutu bitirdiğim ve severek kullandığım bir duş jelim ara verdiğim fakat mart atında tekrar dönüş yaptığım duş jelim içerisinde peeling tanecikleriyle harika bir freshlik sağlıyor. Ben bunu kullandığım zaman abartmadan söylüyorum kendimi limon bahçesinde hissediyorum  :))
  6. Seranem Nemledirici Bakım Kremi: Dermadolinin gönderdiği paketin içerisinde gelen bu nemlendirici Harika valla ben mart ayı boyunca sabah- akşam elimden düşürmediğim bir nemlendirici oldu hatta dışarı çıkarken bile çantama atıp öyle çıkıyordum. Yazısı için Tık Tık.
  7. Garnıer Göz Makyaj Temiizleyici Express Çift Etki: Çift bazlı olan makyaj temizleyicisi mart ayı boyunca sürekli kullandığım bir temizleyici oldu suya dayanıklı makyajı bile yüzümde yağlı bir his bırakmadan temizliyor gayet güzel kullanmaya devammm..!!!
  8. Neutrogena Visibly Clear (Siyah Nokta Temizleyici Tonik) : Aslında her ay her mevsim şaşmadan kullandığım tek tonik diyebilirim çok anlaşıyorum ben bu ürünle. Ayrıntılı yazısı için TIK TIK ...
  9. Garnıer Bb Kremi: Ben mart ayımı Bb kremle bitirdim desem yeridir yakında ayrıntılılı yazısını yazacağım bu bb kremi cildime doğal ve parlaklık veriyor acil durumlarda sür çık yaptığım bir ürün nemlendirici özelliği de var .. 
  10. Essence Big Lashes Rimel: Kısa ve tombik fırçasıyla mart ayı boyunca elimden düşürmediğim rimelim bitti çok üzgünüm ama tekrar alacaklarım arasında ayrıntılı yazısı için Tık Tık...
  11. NYC (Newyork Color) Eyeliner  göz kalemi : özellikle siyahına bayıldığım bu kalemleri en çok kalıcılığından dolayı seviyorum ve mart ayının en favorisi :) yorumum ayrıntılı okumak için TIK TIK..
  12. Flormar Lip Care: Şeker tadıyla kuruyan dudaklarıma müthiş nem sağlayan bir dudak bakım kremi mart ayı boyunca kullandım ve yarısına kadar geldim.
  13. Avon Color Trend Nude Gummer: Canım arkadaşım Kozmetik Sandığının hediye olarak gönderdiği ruj nude tonlarda olması benim her gün sürmem için bir sebep,parlaklık ve güzel nemli bir his veriyor. ilk defa avonun bir rujunu kullandım düşündüğümden daha da iyi diyebilirim..
  14. Flormar Pembe Ojesi: Çok tatlı bir rengi  olan bu oje bana hediye geldi ben normalde oje kullanmayan biri olduğum için bu renk  çok fazla belirgin değil buyüzden mart ayında sürekli kullandım umarım çok renkli ojelere geçiş yapmam :))


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM