RİMMEL LONDON STAY MATTE PUDRA

Selam Canlarım

Bu hafta çok kararlıyım kullandığım bir çok ürünü not ettim sırayla yazacağım sizlere. Mesela bugün ki konuğum  herkesin bayıldığı   anlat anlat bitiremediği rimmel london stay matte pudrası diyordum ne pudraymış bee !!! benim neyim eksik deyip geldim bir gaza ve aldım ve bakalım mı ürüne nasılmış ??
Devamını oku...
 
 
Bildiğim kadarıyla watsonslar dışında bir yerde satılmayan bir ürün  çokta uygunmuş 11 liraya aldım indirimle aslında pudra kullanmayı seven bir insanım bir çok markanın pudrasını denemiş olsam da bu pudra kendini hemen fark ettirdi.. aslında transparanı almak istiyordum ama her gidişimde sevgili watsons satış danışmanları sürekli elimizde yok  deyip  geçiştiriyorlardı. Neyse bende deneyip bana en uygun olduğunu düşündüğüm 006 - Warm Beıge olanını aldım.  
 
 
Şaka bir yana gerçekten de çok başarılı bir pudra öce sürdüğümüz bb krem, fondöten vb. yağlı ürünlerin üzerine sürnce kesinlikle parlamayı engelliyor hatta çok güzel pürüzsüz bir görünüm elde edebiliyorsunuz. Kesinlikle yüze ne kadar sürerseniz sürün  un sürmüş gibi bembeyaz tozlu tozlu durmuyor. Denemedim ama sadece bunu sürmek bile yeterli gelebilir gibi geliyor. 
 
 
Sanırım ürünün tek negatif özelliği ambalajı o nasıl bir dandik kapaktır  dakika 1 gol 1 hemen kırılıverdi :(  neyse her güzelin bir kusuru var deyip  görmemezlikten geliyorum
Abartılı anlatımımla bu ürüne yeni bir yorum daha eklendi sanırım Ben çok beğendim ve memnunum bundan sonra almaya da devam ederim herhalde benim ürün hakkındaki yorumlarım bunlar  peki var mı? aranız da kullanan memnun kalan ya da kalmayan lütfen yorum bırakın ve
Sevgiyle kalın:))
 
 

 

 

Yorumlar

  1. Sanırım ürünün tek negatif özelliği ambalajı o nasıl bir dandik kapaktır dakika 1 gol 1 hemen kırılıverdi :( çok güldüm bu cümlenize gerçekten o nasıl bir kapaktır ? aynen benimki de aynı gün çatladı :)) ama ürün başarılı fiyatına göre performans çok güzel .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM