Vichy Idealia Bakım Kremi İnceleme!!

 
 
 
 
 
 
 

Arkadaşlar Merhaba!!!

Bugün sizler için harika Vichy Idealia Bakım Kreminden  bahsedeceğim normal ve karma özellikteki ciltlerin kullanımına sunulmuş olan bir bakım krem.Çok severek kullandığım bu kremi uzun süre deneyip bitmeye yakın yorumlayacağım demiştim ürünüm şuan bitmek üzeri, şimdi ürünü inceleyelim.
Devamını oku...
 
 

 

Ürün Şunları Vaat Ediyor, 

  • Vichy Idealia Kırışıklık Karşıtı Yüz Bakım Kremi Ürün Özellikleri ise şu şekilde: Yaşlanma, stres ve yorgunluğun ilk belirtileri, çay ekstresi olan kombucha cildi pürüzsüzleştirme yeteneğine sahiptir.
  • Gözenek görünümünde azalma, cilt renk tonu eşitsizliğinde düzelme ve kırışıklık görünümde azalma sağlıyor cilt  daha yumuşak ve esnek hissediliyor.
  • Canlı ve düzenli cilt görünümü için cildin doğal rengini canlandırıyor.
  • Hassas ciltler için uygun dermatolojik olarak test edilmiş.
  • Hipoalerjeniktir.
  • Yatıştırıcı ve güçlendirici Vıchy Termal suyu içeriyor.
  • Paraben içermiyor.
  • Yağsız ve yapışmayan dokusuyla kolay emilim sağlıyor.
 
 
 

Özelliklerini göz önüne alarak gece kullanmayı tercih ediyorum. Krem pembemsi tonlara sahip oldukça hafif ve yumuşak bir yapıda, karma yapıdaki cildimin  makyajımı temizledikten sonra bir miktar elime alıp yüzüme ve boyun kısmıma uyguluyorum... ( ahhh !!! kokusu çok güzel ve kalıcı )



 
Krem gerçekten cildi ışıl ışıl yapıyor sabah kalkınca cildimde fondöten yada BB krem sürmüş gibi ve  çok nemli  duruyor  nem kesinlikle vıcık vıcık bir yapı da değil Yağsız ve yapışmayan dokusuyla kolay emilim sağlıyor. tabi ki de sürdüğüm gibi şaşırtıcı bir şekilde cildim kremi emiyor. Ve bazen makyajım dan önce çok az bir miktar  kullanıyorum bir makyaj bazını andırıyor adeta. Cildimdeki renk eşitsizliğini giderdi ve  gözeneklerimde küçülme olduğunu gözlemledim. Aslında ürünün kutusu çok küçük olmasına rağmen baya bereketli bir şekilde gayet uzun vadede kullanmamı sağladı :)) bundan sonra büyük boyutunu alacağım.Gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir ürün.
                            Umarım sizler için faydalı bir post olmuştur .
                                             Sevgilerimle:)

Lütfen !!1 beni Çok değerli yorumlarınızdan mahrum etmeyin ..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM