Balmozon Profesyonel Cilt Bakım Serumu !!


                                        merhabalar !!


Geçenlerde Balmozondan bir paket aldım. Aslında çok duyuyordum ve sürekli araştırma halinde olduğum bir ürün elime geçince çok mutlu oldum. Faydalarını okuyunca ve  bir çok şeye etkisi olduğunu öğrenince  gerçekten merak uyandırdı diyebilirim. İşte bu bakım serumu neymiş, nerden geliyormuş ve faydaları nelermiş birlikte görelim.




Geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan ,bir çok mitolojik efsanelerin  kaynağı olan zeytin ve yine tarihte sıvı altın olarak adlandırılan zeytinyağından ozon gazı geçirme işlemi uygulamak  onu daha da mükemmel hale getiriyor.
  Ozonlanmış yağ,saf oksijenden elde edilen  ozon gazının belirli bir   zaman süresince 
   zeytinyağı içinden  kabarcıklar halinde geçirilmesi ile elde edilir.
1900 lü yıllarda Nikola Tesla ozon jeneratörü patentini alır almaz kısa zaman sonra ilk defa ozonlanmış yağ üreterek tıp doktorlarının kullanımına sunmuştur.Ozon gazı, yağ içinden geçerken yağ asitleri ile etkileşerek peroksit olarak adlandırılan yapılar ortaya çıkar.
Zeytinyağından ozon gazı kabarcıkları geçtikçe ozonun  kendisi yok olup  yağ ile oluşturduğu bileşikler ortaya çıktığı için ozonlu yağ demek yanlış olacaktır.Ozonlanmış yağ olarak adlandırılmalıdır.
Ozonlanmış yağın ana etkisi bu peroksitlerle oluştuğundan içeriğindeki peroksit indeksi kullanım alanları açısından oldukça önemli.
Sıcak ortamda peroksitler bozunuma uğrayacağından soğuk ortamda bekletmek kullanma ömrünü oldukça uzatacaktır.

    Çok iyi ozonlanmış kaliteli yağların buzdolabında ağzı kapalı olarak saklandığında 10 yıla kadar kullanılabileceğini ifade eden çalışmalar mevcuttur.

Pyoderma (sivilceli durum),iyileşmeyen yara   gibi bakterilerle oluşan hastalıklarda
Deri ,tırnak ve saçlardaki  mantarlarda,
Uçuk,siğil,zona  gibi viral lezyonlarda başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.
 Düzenli kullanımda gözle görülür bir diş beyazlatma etkisi vardır. Virüs ve zararlı bakteri öldürücü etkisi ile diş eti iltihapları ve tartar oluşumunu önler. Ağız florasının sterilizasyonunu sağlar. Ağız içi kullanımda diş macunu gibi fırçaya sürülerek dişler fırçalanabilir. Ağız içi (aft benzeri) lezyonlarda bölgesel uygulama yapılabilir.
  Genellikle düşük peroksit indeksli ozonlanmış yağlar dermatokozmetolojide, daha yüksek peroksit indeksli olanlar genelde bakteri,virus ve mantarlarla oluşan enfeksiyonların tedavisinde kullanılmaktadırOzonlanmış yağ günümüzde en popüler kullanım alanı dermatokozmetolojide olmak ile birlikte
  • Diş hekimliğinde,
  • Cilt hastalıklarında ,
  • Gastroenterolojide,
  • Jinekolojide,
  • Cerrahide,
  • Enfeksiyon hastalıklarında
  • Kas eklem hastalıklarında kullanım alanı bulunmaktadır.
Ayrıntılı bilgi için www.balmozon.com tıklayabilirsiniz.

Ürünü kullanmaya başladım bile en kısa zamanda bu ürün ile ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım. Peki aranızda bu ürünü kullananlar var mı ? lütfen yorumlarınızı bırakın:)
umarım sizler için yararlı bir yazı olmuştur sevgilerimle .
Esen kalın ...!
ÖPÜLDÜNÜZ

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM