Cildinizi Parlatan Marka: "Dr. Murad" Ürünleri








Cildinizi Parlatan Marka: "Dr.Murad

Dr. Murad için Dünya starlarının tercih ettiği marka diyebiliriz. Peki Brook Shields, Cate Blanchett, Beyonce Knowles, Julianne Moore, Renee Zelweger, Winona Ryder gibi starlar bu markayı neden tercih ediyor olabilirler? Milyonların hatta milyarların beğenisini kazanmış starların en önem verdiği şey iyi görünmektir. Ve bunu ne pahasına olursa olsun yaparlar. Düşünsenize insanlar onlara bakıyor! Yani mükemmel görünmeliler, hatta ışıl ışıl parlamalılar. Bunu da Dr.Murad ürünleri ile yapabiliyorlar.
 
Starları bir tarafa bırakalım. Onlardan bahsetmemizin nedeni markanın ne kadar kaliteli olduğu yönünde bilgi vermekti aslında. Bu ürünleri sadece ünlüler kullanmıyor elbette. Araştırdığınızda fazlaca yorumda olumlu tonlarca düşünceyle karşılaşabilirsiniz. Şimdi dilerseniz Dr.Murad'ı yakından tanıyalım.
 
Öncelikle bu markanın nasıl oluştuğundan söz edelim. Murad markası Dr. Howard Murad tarafından üretilmiştir. Dr. Howard New York’ta büyümüş ve Eczacılık Fakültesinden mezun olmuştur. Markaya değinirsek; Dr. Murad, cilt bakım ürünleri üzerine çalışmaktadır. Markaya ait ürünler ilk olarak 1989 yılında üretilmeye başlanmıştır. Özellikle yağlanmaya eğilimli ciltler için olan Oily Prone Skin Formula, cilt pürüzsüzleştiren formülü ile Skin Smoothing Cream ve yaşlılık lekeleri ve pigmentleri üzerinde etkili olan Age Spot and Pigmnet Lightening Gel ilk üç ürün olarak dikkat çekmeyi başarmıştır. Marka bu şekilde start vermiştir. Cilt bakımındaki yükselişi markanın gelişiminde büyük bir paya sahiptir.
 
Peki Dr.Murad başarısını neye borçlu?
 
Dr. Murad: "Hayatından mutlu olan kişinin cildi parlar" demiş. Bu aslında fazlasıyla özetliyor anlatacağımız markayı. Başarılı dermatolog Dr. Murad, cilt bakım ürünlerini cilde sağlıklı ve bakımlı bir görünüm vermesi, ciltte bir dönüşüm sağlaması için tasarlamıştır. Dikkat ettiği nokta, cildin elastikiyetini korumak ve su kaybını ortadan kaldırmaktır. Markanın cilt bakım ürünleri cildin su kaybını en aza indirerek kırışıklık, lekeler, derin çizgiler gibi cilt sorunlarını ortadan kaldırmaya yönelik olarak ürünlerini piyasaya sürmektedir.
 
Dr. Murad, markasını, insanların hayatını, ciltlerinin sağlıkla parlaması için insanlarla buluşturmuş bir uzmandır. Marka ürünleriyle, vücudun içine ve dışına nüfuz ederek cilt bakımını derinden yapmaktadır. Dr Murad markası cilt bakım ürünlerini temizleme, onarım ve nemlendirme olarak üç ayrı bölüme ayırmıştır. Cildin yapısına uygun temizleme adımı sonrası cilt şikayetine yönelik onarıcı serumlar en son olarak da yine cildin yapısına uygun nemlendirici ürün kategorisi uygulanması tavsiye edilmektedir.
 Dr.Murad, ürünlere ilaveten gıda takviyesini yapmanızı, kendinize zaman ayırarak mutlu olmanızı öneriyor. Böylece ürünlerin cildinizde pozitif sonuç vereceğine değiniyor. Son olarak cilt bakım ürünlerine değinirsek: kırışık ve anti-aging, pigmentasyon ve güneşin zararlı etkileri, akne ve yağlanma, hormonal yaşlanma, güneş koruma, kuru ve hassas cilt, normal ve karma cilt, kızarıklık ve hassasiyet, donuk ve mat cilt, vücut bakımı ve selülit, temizleyiciler, onarıcılar, nemlendiriciler, göz çevresi bakımı ve erkeklere özel cilt bakımı şeklinde sıralayabiliriz
 
 

DR.MURAD ÜRÜNLERİ



Göz çevresi şişkinliklerine Murad mucizesi!

 

 
 

Dr.Murad Essential C Eye Cream SPF 15 C Vitaminli Göz Çevresi Bakım Kremi

 
Göz çevresi kırışılıkları yaş ilerledikçe daha belirli hale geliyor ve rahatsız edici olabiliyor. Bu problemi çözmek için formüle edilmiş ürün Dr.Murad Essential C Eye Cream SPF 15 C Vitaminli Göz Çevresi Bakım Kremi, göz çevresi için uzun süre etkili anti-aging kırışıklık önleyici, göz altı torbalarını ve morlukları önleyici bir bakım ürünüdür. Göz çevresindeki cildi nemlendirir ve yumuşaklık kazandırır. Göz çevresindeki çizgi ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatarak pürüzsüzlük sağlanmasına yardımcı olur.
 
Hassas bir bölge olan göz çevrenizi yenilemeye ve aydınlatmaya yardımcı olur. İçeriğindeki patentli cilt onarıcı ve Co-3 TM li sistem ile kollajen sentezini arttırmayı, Kafein ve Tiger's Herb ile cildinizin elastikiyetini, sıkılığını arttırmayı ve göz altı şişliklerini azaltmayı destekler. Modern hayatın stresinden dolayı daha da hassaslaşan göz çevrenizi, UVA/UVB ışınlarının zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olur. Kırışıklıkların ve koyu halkaların görünümünü azaltmayı destekler.
  
Özellikleri nelerdir?
  • Gündelik hayatın stresine, uykusuzluğa ve çevresel faktörlere bağlı olarak göz çevresinde görülen lekelerin ve morlukların giderilmesine yardımcı olan Dr.Murad Essential C Eye Cream SPF 15 C Vitaminli Göz Çevresi Bakım Kremi, cildinizi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur.
  • Güçlü nemlendirici etkisi ile cildi nemlendirir ve nem kaybını engeller.
  • Cildin elastikiyetini arttırır. Kollajen sentezini hızlandırır ve bağ dokuyu canlandırır.
  • Cilt iyileştirici özelliğe sahiptir.
  • Ödem ve şişlik indirici etkisi vardır.
Ürün 15 ml'dir.

Dr. Murad Essential C Night Moisture C Vitaminli Gece Nemlendiricisi

Cildimiz, gündüzleri çevredeki olumsuz dış etkenlere maruz kalır. Toz, güneş, iş hayatındaki stres ve günlük koşturmanın yarattığı gerilim, gün boyunca cildimize zarar verir. Dolayısıyla gündüz bu zararlardan kendisini korumaya çalışan cildimiz kendini yenilemekte ve toparlamakta zorlanır. Gece kullanılan kremler bu nedenle önemlidir.
C Vitamini yönünden zengin yoğun nemlendirici formülü ile daha genç ve daha sağlıklı bir cilt görünümü sağlamaya yardımcı oluyor. İçeriğindeki yoğun C vitamini cildi aydınlatmayı desteklerken, kolajen ve elastin sentezini destekleyerek cildin sıkılaşmasına yardımcı oluyor. koymayı destekliyor.

Dr. Murad Essential C Night Moisture C Vitaminli Gece Nemlendiricisi Özellikleri

  • Çizgi, kırışıklık, yaşlılık lekeleri ve sıkılık kaybında neden olan gözle görünür cilt yaşlanmalarıyla savaşır.
  • Güçlü antioksidanlara sahip yüksek etkili bir gece nemlendiricisidir
  • İçeriğinde bulunan Vitamin C türevi cildimizi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur.
  • Cilt yüzeyinin yapısını iyileştirir.
  • Ciltte aydınlık görüntü sağlar.
  • İdeal bir bakım sağlar.

Nasıl kullanılır?

  • İlk olarak cildinizi C-vitaminli temizleme jeli ile temizleyiniz.
  • Daha sonra Dr Murad Essential C Night Moisture kremi cildinize uygulayınız.
  • Uygulama yaparken yüz, boyun ve dekolte bölgelerine uygulama yapınız.
  • Kremi sadece geceleri cildinize uygulayınız.
  • Leke bakımınız için Dr Murad Essential C Daily Renewal Complex 30 ml kullanabilirsiniz.
Ürün 50 ml'dir.
 


Dr Murad Essential C Day Moisture SPF 30 C Vitaminli Gündüz Nemlendiricisi

  
Cildimiz, gündüzleri çevredeki olumsuz dış etkenlere maruz kalır. Toz, güneş, iş hayatındaki stres ve günlük koşturmanın yarattığı gerilim, gün boyunca cildimize zarar verir. Dolayısıyla gündüz bu zararlardan kendisini korumaya çalışan cildimiz kendini yenilemekte ve toparlamakta zorlanır. Bu nedenle cildimizi korumaya almamız gerekir. Size sunulan Dr. Murad Essential C Night Moisture SPF 30 C Vitaminli Gece Nemlendiricisi tamamen bu şartlara uygundur.
 
En son geliştirilmiş C vitamini teknolojisi ile, Cildi güneşe ve serbest radikallerin etkisine karşı korumaya, cildin nem seviyesini ve elastikiyetini artırmaya yardımcı olur.

Dr Murad Essential C Day Moisture SPF 30 C Vitaminli Gündüz Nemlendiricisi Özellikleri

  • C Vitamini: Kolajen üretimini tetiklemeye, cildin ışıltısını artırmaya ve antioksidan desteği ile UVA /UVB ışınlarının hasarına karşı cildi korumaya,
  • Ectoin: Transepidermal su kaybını engelleyerek cildin nemi uzun süre muhafaza etmesine,
  • Antioksidanlar ve geniş spektrumlu güneş koruyucular: Güneş ve serbest radikal hasarına karşı cildi korumaya yardımcı olur.
  • Ciltteki ton farkını ortadan kaldırır.

Kullanımı nasıldır?

  • Uygulama öncesi temizlenmiş cilt yüzeyine uygulanması tavsiye edilen Dr Murad Essential C Day Moisture SPF 30 C Vitaminli Gündüz Nemlendiricisi, yüz, boyun ve dekolte bölgesine ince bir tabaka halinde uygulanmalıdır.

Ürün 50 ml'dir.
 


Dr.Murad Essential C Toner C Vitaminli Tonik

 
Çevresel faktörler cilt sağlığımız üzerinde önemli olumsuz değişikliklere neden olurlar. Zarar gören ciltler için geliştirilmiş Dr.Murad Essential C Toner C Vitaminli Tonik, cildin PH seviyesini dengeleyen ferahlatıcı antioksidan toniktir. Ciltte ferahlatıcı bir etki yaratan tonik günlük bakımın önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Bu ürünle cilt savunmasını geliştirir. Cildi ihtiyacı olan neme kavuşturarak doğru bir cilt bakımı sağlar.
 
Cilde ipeksi bir görünüm kazandıran tonik, derine etki ederek kuruluğa neden olan gözenekleri sıkılaştırır. Doğal içeriği ile ideal bakım için uygundur. Dermatolojik ve klinik testlerden geçerek üretilen Dr.Murad Essential C Toner C Vitaminli Tonik, dünyaca ünlü kozmetik ve sağlık markası Dr. Murad’ın imzasını taşımaktadır.

Özellikleri nelerdir?

  • C Vitamininin antioksidan etkisi ile cildin savunma mekanizmasını güçlendirir.
  • Cildi ihtiyacı olduğu neme kavuşturur ve diğer cilt bakım ürünlerine hazırlar.
  • Hafiftir yapısı sayesinde cilde anında nüfuz eder ve derinlemesine etki gösterir.
  • Kurumuş cildi nazikçe yatıştırır ve kuruluğa neden olmadan gözenekleri sıkılaştırır. Cildiniz daha yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlar.
  • Vitamin A, C, E içerikleri sayesinde: Serbest radikallere karşı cildin savunma mekanizmasını güçlendirir.
  • Cildi kurutmadan gözenekleri arındırır ve sıkılaştırır, cilde pürüzsüzlük kazandırır.
  • Çevresel etkenlerin ciltte yaratmış olduğu strese karşı, cildi rahatlatarak ferahlık kazandırır.

Nasıl kullanılır?

  • Yüzünüzü cilt tipinize uygun Murad Temizleyici ile temizledikten sonra yüz ve boyun bölgenizin tamamına püskürterek uygulayınız.
  • Tercihinize göre cildinizi kurumaya bırakabilir veya bir pamuklu ped yardımı ile kurulayabilirsiniz.
  • Daha etkili bir sonuç için sonrasında, cilt ihtiyacınıza uygun bir Murad Onarıcı veya nemlendirici ürün uygulamanız önerilmektedir.
  • Kullanım sıklığı: sabah ve akşam

İçerinde neler vardır?

  • Witch Hazel (Hamamelis Virginiana): Cildinizi kurutmadan gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olur.
  • Chamomile ve Cucumber (Salatalik): İltihabı yatıştırmaya ve cildinizi rahatlatmaya yardımcı olur.
  • Lecithin: Cildinizdeki nem kaybını engelleyerek cildi güçlendirmeyi destekler
  • Ürün 180 ml'dir.
 
 
NARECZA.COM

http://www.narecza.com/

 
 
 
Herşey fazlasıyla açık: Hayatında mutlu ol, doğru markayı seç ve cildin parlasın!




Basın Bültenidir..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM