FLORMAR DELUXE MULTI EFFECT POWDER


Herkese Merhaba!!!

Bir kaç gün ardından yeniden bloğumdayım ve sizlerleyim. Nasılsınız bakalım?  aslında hali hazırda olan yazılarımı bir türlü yayınlayamıyordum neyse ki üzerimdeki rehavet gitti :) Gerçekten buralar baya ısınmaya başladı öyle olunca da sıcağın etkisiyle, ayrıca iş yorgunluğuyla fırsat olmuyor desem yeridir, ama bundan sonra bloğumu aksatmamaya çalışacağım, neyse derdim bittiyse bugünün konuğuna gelebiliriz..




flormar pudra, flormar allık, flormar makyaj,





Kutuyu açınca bizi kadife kese içerinde ve çiçek desenli kalpli harika siyah bir ambalajla karşılaşıyoruz. Bu ürünü çok merak ettiğim için ayrıca  baya indirime girdiği için almıştım. 
Flormar çok amaçlı tasarlanmış '' Deluxe Multi Effect Powder '' toz şeklindeki çok fonksiyonlu, pudra, allık, far ve bronzer dan oluşmakta.

Flormar deluxe multi effect pudra, flormar,

Bronzer'ı gayet başarılı buldum, rengi de  gayet güzel. Allığın içerisinde minik minik parıltılar var,

flormar, allık ,

Ürün gerçekten çok tozutuyor olsa da ben sevdim yani yüzde duruşu çok hoşuma gitti. Ürünleri tek tek kullanmak zor ama fırça yardımıyla karıştırıp uyguluyorum genelde.




 Dediğim gibi, ürünleri ayrı ayrı kullandığım  gibi hepsini karıştırarak allık olarak da kullanıyorum. Tozutma olayı ürünü fırçaya alırken olsa da yüzde toz toz kalmıyor gayet başarılı duruyor çok kalıcı olmadığını da belirtmek isterim gün içerisinde tazelemeyi gerektiren bir ürün ..
Ben indirimli olarak 10  lira gibi bir fiyata almış olsam da  şu anda sitesinde ve mağazalarında 27,90 lira olarak satılıyor iyi ki de çok pahalıyken almamışım çünkü gerçekten o fiyata uygun olmayan bir ürün.
benden tam not almasa da 10 üzerinden 8 aldı diyelim :) bu ürün hakkındaki yorumlarımın sonuna geldik
Peki aranızda bu ürünü kullananlar var mı ? Siz nasıl buldunuz ? lütfen olumlu, olumsuz tüm değerli yorumlarınızı bırakın..

Sevgilerimle !!!

Öpüldünüz..






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM