FLORMAR MAKE-UP STICK FONDÖTEN İNCLEME !!

                                    Merhabalar !!!

Yazıma geçmeden önce  öncelikle herkese mus mutlu bir hafta sonları diliyorum. hava şuan çok kapalı yağmur yağsa temizlenecek misali insanın hiç bir şey yapası gelmiyor açıkçası ama postlarımı yayınlamama engel olamayacak:) bildiniz gibi geçen ay online olarak flormardan alışveriş yapmıştım merak edenlere için .Tık Tık.. diyelim.
devamını oku.

 
Uzun süredir merak ettiğim ürünler bir anda indirime girince kendimi tutamamış almıştım hepsini. işte onlarda birisi Flormar'ın makeup stick fondöteni aslında fondötenlerimi likit tarzda kullanmaya alıştığım için bunda biraz tereddüt ettim. Karma bir cilde sahip olduğum için yüzümü kurutur mu falan derken kullanmaya başladım..
 

 
Warm Beige MS65  numaralı fondöten en açık tonunu aldım. Diyeceksiniz esmersin ne diye açık tonunu alıyorsun ?? Aslında  ben flormar mağazalarında elimde denedim, en açık tonu bile orta ton  gibi durmuştu.
 

kabı falan çok hoş aslında makyaj çantasında çok fazla yer kaplamıyor. Neyse ki bizim için önemli olan tabi ki vaatlerini yerine getiriyor olup olamaması.




Tüm cilt tipleri için uygun  elimde gördüğünüz gibi sarı alt tonlu bir fondöten, bana çok fazla katı geldi  içerdiği özel pudra sayesinde kuru ciltlilerin yüzünü daha da kurutmaya müsait bir ürün bence, yağlı ciltliler için uygun olabilir aslında,sürüdükten sonra yumuşak bir his oluşturuyor olsa da kapatıcılığından pek fazla ümit yok diyebilirim. Bir de gün içerisinde cildimin parlaklığı yok oldu gitti. stick olmasından dolayı ürünün sürümü konusunda da sıkıntı yaşadım. Yüzünde çok fazla , gözenek , leke vb. sorunlar olmayanlar için denenebilir bir ürün benim bu fondöten hakkında görüşlerim bunlar.

Peki siz bu fondöteni kullandınız mı ? memnun musunuz?  nasıl buldunuz?
Lütfen olumlu olumsuz tüm değerli yorumlarınızı yazın olur mu? sevgiyle kalın

ÖPÜLDÜNÜZ..


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM