HC HAİR CARE' DAN GELEN SÜPRİZİM ( OVEX-TRİA SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ)

 
 

 

 

MERHABALAR!!!

Bugün ki postum herkesin artık çok yakından tanıdığı ve benimsediği, Benimse Saç bakım ürünlerinin öncüleri olarak gördüğüm ve tam bir blogger dostu olan  ''HC HAİR CARE''
 firmasının bizleri unutmayıp gönderdikleri bu güzel iki üründen bahsedeceğim..
Devamını oku...
 
Aslında şuan da Hc Hair Care Complex ( saç problemlerine karşı bitkisel bakım kompleksi)ni kullanıyorum bu ürünün inceleme yazısı için TIK TIK... ilk bu üründen memnun kalınca ve o kadar etkisini duyunca kullanmamak elde değil diye düşünüyorum. saçlarım bu kadar toparlanmışken bunu desteklemek maksadıyla banyo sırasında ve banyodan sonra kullanılan kolay tarama spreyi ve kremini de deneyimlemem için göndermişler öncelikle  teşekkürlerimi sunuyorum ve ürünleri kısaca tanıyalım diye minik bilgiler vermek istiyorum.. 
 
 
 
Hc Hair Care Trıa Sıvı Saç kremi; 75mllik bu sprey, saçın yıpranmış yüzeyindeki çatlakları doldurmaya yardımcı olur ve saçın elektriklenmesini önleyerek kolay taranmasını sağlar.
 
Ürün Etkileri/ Kullanım Alanı 
  • Kolay Tarama
  • Koruma
  • Parlaklık
  •  
     
     Hc Hair Care Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi; 50 mllik tüp içersideki krem Her bir saçın telini yeniden yapılandırarak en zor saçlarda bile günlerce süren yumuşaklık, parlaklık, ve kolay tarama sağlıyor. 
     
     
    İşte ürünlerim bunlar ben kullanmaya başladım bile en kısa zamanda etkileriyle birlikte yazacağım takipte kalın:)
    Görüşmek üzere Hoşça kalın!!
     

    Yorumlar

    Bu blogdaki popüler yayınlar

    Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

    Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

    GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM