HC HAİR CARE OVEX HIZLI SAÇ KURTARMA VE CANLANDIRMA TERAPİSİ !!!





                                  MERHABALAR….



Bugün ki postum da HC HAİR CARE OVEX Hızlı Saç kurtarma ve Canlandırma Terapisi var.  Benim daha önce de ürünlerini bayılarak kullandığım bir markadır. Bu ürününü de gerçekten çok merak ediyordum ve nihayet etkilerini yazacak derecede kullandım hatta bitirdim.  Evet şimdi ürünü inceleyelim …


Bu ürün  krem tarzında bir ürün beyaz ambalaja ve 50 ml boyuta sahip olup,İçerisindeki aktif bileşenler sayesinde en zor saçlarda bile günler süren yumuşaklık, parlaklıkolay tarama sağlamasına yardımcı oluyor. ilkullanımdan itibaren saç tellerine pürüzsüz bir doku kazandırıyor. 



Gerçekten bu ürünü kullandıktan sonra saç kremini aramaz oldum desem yeridir. uzun olan saçlarıma banyodan sonra kuruyunca pek hakim olamıyorum ve   muhakkakrem kullanmam gerekiyor.  Fakat farklı olan şey bu ürünün bir kremden daha fazla özelliğe sahip olması yani bir saç kremi sadece yumuşakk sağlarken, bu ürün hem yumuşakk sağlıyor hem de yıpranmış saçları onarıyor .

 Ürünü Şu şekilde kullanmak gerekiyor;



Önce saçlarımız temiz bir şekilde yıkadıktan sonra saçtaki ıslaklığı sıkarak veya bir havlu   yardımıyla hafifçe aldıktan sonra Ovex'i saç derisi hariç, hafif nemli saçın her tarafına eşit bir şekilde dağıtarak uyguluyoruz 5 dk bekledikten sonra sadece su ile duruluyoruz. 
Ben ovex ten kesinlikle en kısa sürede cevap aldım diyebilirim öncelikle saçlarım ilkullanımdan itibaren  yumuşacık ve parlak bir görünüme kavuştu. kesinlikle saçlarımda bir ağırlık oluşturmadı hatta kısa sürede yağlanmasını engellediğini farkettim, saçlarımın kırılmış olan uçlarını belki anında iyileştirmedi ama en azından elektriklenmiş görüntüsünü yok etti. mayıs ayı boyunca gerçekten en favori saç ürünüm oldu diyebilirim..  
Eğer ayrıntılı bilgi almak isterseniz www.sacbakim.com sitesine bakabilirsiniz..
Benim Ovex hakkında ki diyeceklerimin sonuna geldik.

Peki var mı aranızda bu ürünü kullanan güzeller.?? Mutlaka Olumlu olumsuz tüm yorumlarınız bırakın canlar :)

Benden bu kadar.. Selametle !! 

Sevgiyle kalın Görüşürüz..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM