Moshosgarden Lavanta & Musgat Kil Maskesi İnceleme!!

 

Kızlar Merhaba !!!!

 
Bugün ki konuğum son zamanlarda adını sık duyduğumuz yaklaşık bir aydır düzenli olarak kullandığım;  %100 doğal Türk malı Moshosgarden markasına ait  Lavanta ve Musgat  Kil Maskesi bir blogger arkadaş sayesinde tanıştığım bu maskeyle çok iyi anlaştığımı söylemeliyim. daha önceden de kil maskesi kullanırdım, cildimi yumuşattığı için de çok severim ama bu ürünün kil dışında da, badem, gliserin, lavanta, muskat içeriyor.
 
 
Ürün siyah plastik bir kutu içerinde..
 


Öncelikle kapağını açınca çok yabancı olduğum bir kokuyla karşılaştım, biraz tereddüt etmiş olsam da zamanla ve kullandıkça alıştım hatta bana çok güzel gelmeye başladı. Kapağı açınca yoğun kıvamda ve siyah renkte bir maske karşılıyor bizi. dediğim gibi üzerinde ne kadar kullanmamız gerektiği yazıyor.
1 çay kaşının yarısı kadar alıp ve 1 çay kaşığı yada biraz daha fazla suyla maskesi yoğun kıvamını yumuşattıktan sonra yüzümüzde istenilen bölgeye uyguluyoruz.. Aslında ürün yağlı olduğu için yüzümde çok fazla kurumadı.
 
 
İçerisinde cildimize zarar verebilecek herhangi bir madde barındırmayan maske tam aksine cildin ışıldamasını ve çok iyi bir şekilde nem kazanmasını sağlıyor..
Aslında bu ürün kuru ciltler için, Benim cildim de yanak kısımları ve burun çevrem kuruduğu için oralara uyguladım.. Sanırım Moshosgarden'in tüm cilt tipleri için tasarlanmış maskeleri bulunuyor.
Maske cildimde herhangi bir alerjik reaksiyona  sebep olmadı ve en önemlisi o kadar yağlı olmasına rağmen  sivilce falan oluşturmadı.
maskeyi yıkadıktan sonra cildimin aydınlık kazandığına dikkat ettim ayrıca gerçekten yumuşacık oldu ..
Tek anlaşamadığım kısım sanırım maskeyi yüzümden çıkarmak oldu. Yıkamak çok zor ürün yüzde yapış yapış kalıyor ama bu benim maskeden vazgeçmeme engel değildi takibi  önce fazlalıkları sıcak peçeteyle temizleyip daha ılık hatta ılık üzerinde sıcaklığa sahip suyla yıkadım..
 
Benim bu maske hakkında izlenimlerim bu şekildeydi  peki ya siz ? Aranızda bu maskeyi kullananlar var mı ? Lütfen olumlu, olumsuz tüm değerli yorumlarınızı yazın
Sevgilerimle
Öpüldünüz.!!
 
 
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM