NE OKUDUM - KÖPEK DÜŞLERİ- MARKUS ZUSAK

MERHABA KİTAP KURTLARIM!!

Nisan ayı boyunca hiç bite kitap postu yazmadıysam kitap okumadığım anlamına gelmiyor tabi ki aslında o kadar çok birikmiş yazılması gereken öneri kitaplarım var ki umarım düzenli bir şekilde yayınlayabilirim...


Bugün kendisini  Kitap Hırsızı kitabıyla tanıdığım Avustralyalı  yazar '' Markus Zusak''  ın yine çok dikkat çeken bir kitabından bahsetmek istiyorum. Aslında dediğim gibi Yazarı "Kitap Hırsızı" eseriyle tanıdım çok beğenmiştim. Ancak bu kitaptan aynı tadı alamadım desem:(  Kitapta Gençlik, hırs, başarı, ve saygınlık duygusunu karma karışık bir şekilde ele almış esas konusu ise; Hiç istemediği bir hayata gözlerini açan bir çocuğun çırpınışlarına odaklanıyor. Arızalı çocukların acımaz dünyasına adım atıyor ve mizahi bir şekilde konuyu ele alıyor yazar. açıkçası sıkılmadım desem yalan olur . Bu kitabı okumaktaki bir diğer amacım ise  bir lise de görev yapıyor olmam.Bir nebzde olsa öğrencilerimin gençlik halleri den anlarım demiştim. Çünkü kitap önerilirken '' Gençleri biraz olsun anlamak için bu kitabı mutlaka okuyun'' denilmesiydi tam bir fiyasko diyelim aslında bir vakit kaybı demek de yanlış ama herhangi bir mesajının olmaması üzücüydü  Sanırım Markus Zusak sevenleri için biraz hayal kırıklığı olabilir.

Benim yorumlarım bunlarda peki aranızda Markus Zusakın diğer kitaplarını ya da köpek düşlerini okuyan var mı ?? Olumlu olumsuz tüm değerli yorumlarınızı mutlaka yazın!!
 sevgilerimle :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM