Nisan Ayı Favori Bakım Ürünlerim !!

 


Merhaba Kızlar

Biraz geç kalınmış bir postla karşınızdayım. Aslında her ay yazdığım bir post olmasa da bundan sonra her ay sık kullandığım cilt ürünlerimden bahsedeceğim bol fotoğraflı bir post olduğu için hiç sıkılmayacaksınız bence başlayalım mı?? 

                                          

Nisan ayında sizlerle paylaştığım  çift bazlı Garıner göz makyaj temizleyicisi belirttiğim gibi günlük göz makyajı için oldukça uygun fakat ağır gece göz makyajı için tek başına etkili olmayan bir ürün nisan ayı boyunca sade göz makyajlarımı bu ürünle  temizledim. ayrıntılı yazısı için TIK TIK.. :)

                                        

Yine yüzümün kuruduğunu ve neme fazlasıyla ihtiyaç duyduğu bir dönemde  (nisan ayında) yüzümü hem makyajdan arındırmak ve nem sağlamak için en fazla Bebak'ın temizleme sütünü kullandım ayrıntılı yazısı için TIK TIK...

 
 
Dermokil hamamelis özlü kil maskesi, Benim nisan ayı boyunca , hatta bundan sonra  elimden düşmeyecek olan favori maskemdir. Karma ciltler için tasarlanmış, cildin müthiş derce de nem dengesini sağlayan bir maske ciltteki parlama sorununa bir çare varsa  bu maskedir. Ben hafta da iki kez falan kullandım gayet yeterli geldi diyebilirim birde dikkatimi çeken tarafı özel günlerde vs. çıkan küçük kızarıklık ve sivilceleri çok etkili şekilde kuruttu.
 ayrıntılı yazısı için lütfen TIK TIK...

 
 
 Yine yaklaşık 2 aydır ellerim için kullandığım mart ayı favorilerim içerisinde de yer alan Seranem  nemlendirici el kremi gerçekten adını çok duymamış olabilirsiniz ama kullanan arkadaşlar bilir gayet başarılı içerinde kesinlikle zararlı madde bulunmayan hatta bir çok yağ barındıran  bu krem kesinlikle ellerin çatlamasına fırsat vermiyor desem yeridir.. yazısı için Lütfen TIK TIK...

 
Kokusu falan süper, çok kuru çatlamış dudakları nemlendirecek kadar iyi değil ama günlük olarak kullanılabilecek düzeyde, uygun fiyatlı,yapısı bildiğimiz parlak lip balmlardan değil takibi  yapış yapış yapmayan bir ürün değil. yoğun bir ürün değil. Eğer çatlamış kabuklanmış dudaklarınız varsa tavsiye etmem beyaz beyaz kalıyor sonra zaten ürünün işlevi dudağı korumak yani çatlamadan önce kullanmalıyız.. Ben gece yatmadan önce sürüyorum sabah gerçekten dudağımı nemli buluyorum

 
Her ay her mevsim favorim olan bu toniği çok severek kullanıyorum. her bitenler yazımda başı çeken bu toniği ayrıntılı olarak  okuyabilirsiniz TIK TIK..

                             

Nisan ayı boyunca Vıchy Idealıa bakım kremi elimden düşürmedim. minicik kavanozunun sonuna gelmiş bulunuyoruz harika bir bakım kremini daha önce gündüz kullanırken araştırmalarım sonucunda gece yatmadan önce kullanmakla etkisinin daha da artacağını öğrendim ve gece kullandım gerçekten öyle onarıcı etkisini gördüm..  yazısı için TIK TIK...

 
 Gel gelelim Nisan ayında en favori güneş kremime, benim en çok kullandığım ürün diyebilirim gerçekten çünkü kışın bile güneşin etkisini çok fazla göreceğimiz bir şehirde yaşıyorum. yaz kış kullanırım. Aslında elimde şuanda 4 çeşit güneş kremi bulunmasına rağmen nisan ayı boyunca Vıchy spf 50 içeren bu kremine gitti elim bence gayet iyi..
 

 

Evettttt  yine, her ay, her mevsim  en favori deodorantım Nivea Double Effect, leke yapmaması  ve kokusunun her mevsime  özellikle bahara uyum sağlaması dolasıyla en fazla kullandığım hatta çantamdan eksik etmediğim deodoranttır kendileri:)


İşte geldik benim nisan ayı boyunca kullandığım en favori bakım ürünleri yazımın sonuna.. evet biliyorum çok uzun bir post oldu. Ne olur  Affedinnnn !!!!!!!!!!!  :)) umarım bu postum sizler için faydalı olmuştur.!!

Peki siz Nisan ayında en fazla ürünleri kullandınız paylaşmak isterseniz lütfen yorum bırakın!!

SEVGİYLE KALIN!!

Öpüldünüz..

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM