RİMMEL LONDON WAKE ME UP FONDÖTEN !!!

Merhabalar!!! 

Bugün ki konuğum Watsons en iyi fondöten ödülünün sahibi Rimmel London Wake Me Up Fondöteni çok uzun zamandır almayı düşündüğüm bu fondötene elim  hep gitti ama geri bıraktım çünkü yabancı bloggerlar ürünün çok parlak ve simli  olduğundan falan bahsediyorlardı. Bense Rimmel london lastin finsh fondötenini kullanıyorum ve çok memnunum Rimmel ürünlerine özellikle fondötenlerine güvenim sonsuz olduğu için almakta sakınca bulmadım ve son alışverişimde dayanamadım ve aldım.. Şimdi nasılmış inceleyelim !!!
devamını oku.. 



Ürün çok şık pompalı bir cam şişe içerisinde turuncu kapağıyla falan baya modern duruyor. Benim aldığım 201 Classıc Beıge  ürün yorgun cildi canlandırmayı vadediyor. Sizler için gün ışığında fotoğrafladım içerisinde ufak ışıltılar olsa da sürdüğümüz zaman o ışıltı gidiyor..

.


Yapısı falan çok güzel ciltte kalıp gibi durmuyor orta derece de bir kapatıcılığı var. Spf 15 içermesi de güzel bence ... Çok aşırı derecede ciltte kusur yoksa mükemmel duruyor. bir fondöten yardımıyla sabitlenince gün içerinde parlama da yapmıyor, bir fondötende daha ne isteyebiliriz ki çok fazla yazılıp çizildi , söylendi benden bu kadar umarım faydalı bir yazı olmuştur sizler için :=)
SEVGİYLE KALIN
ÖPÜLDÜNÜZ..


 



 

 


 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM