Wet n Wild Cover All Concealer Paleti İnceleme !!




Merhabalar !! 

Arkadaşlar bugün ki konuğum Wet n Wild Cover All Concealer Paleti  aslında çok  merak ettiğim bir kapatıcı türü olduğu için ve bir çok arkadaşımın da olumlu yorumlarından sonra  Anneler günü indiriminde de alıp şans vermek istedim.


Ürün siyah yuvarlak bir ambalaj içerisinde beyaz, yeşil, pembe ve ten rengi olmak üzere 4 renkten oluşuyor 
ambalajının kapağı üzerinde ne işe yaradıkları yazıyor olmasına rağmen önce bir neyi nereye süreceğiz diye bir affalama yaşıyor insan. Neyse ki bir süre sonra öğreniyorsunuz şahsen ben deneme yanılma yöntemiyle öğrendim desem daha doğru olacak :)en sevdiğim yanlarından biri kapağının kilit sistemli olması yani dandik bir kapağı yok çantada açılma ihtimali yok yani valla yüzümü güldürdü:))


Ürün kremsi bir yapıya sahip cilt tonuna göre değişen bir yapıs var. 
1- Beyaz renkli olanı (highlighter) yani aydınlatıcı görevi görüyor, elmacık emiği ve kaş altını aydınlatmak için gayet başarılı toz ürünlere göre daha kalıcı olduğunu da belirtmeliyim. 
2- Pembe olanı (Brightens) ise oyu renkli lekeleri ve göz altı morluklarını nötürlemek için kullanılıyor. Beni  göz altım için yeterli geldiğini söyleyemem, ama az da olsa rengi eşitledi ve güzel aydınlattı  eğer göz altlarınız kuruysa size uygun olmayabilir..
3- Yeşil renkli olan (Neutralizes) ise hiç kullanma gereği bile duymadığım bir özelliğe sahip cilltteki kızarılıları nötürleme için kullanılan bir renk benim cildimde kızarlık olamadığı için kullanmadım.
4-  Ten renginde olan yani (Covers) olanı benim göz altlarıma uyguladığım en iyi kapatıcı oldu sanırım ten rengime de ço uygun sadece göz altları değil kusurlu bölgelere tampon hareketlerle uygulayınca gayet güzel sonuç ortaya çıkabiliyor..
Dediğim gibi ilk başlarda ullanma da zorluk çektim ama şuan da gerçekten iyi anlaşıyoruz:) 
Ürün gerçekten fiyatına göre ve ona muadil  markaların kapatıcılarına göre gayet başarılı. Fiyatı (15 lira)
ürünü sürmeden önce nemlendirici ullanmayı ihmal etmeyin.. likit yapıdai bir kapatıcı kadar  sürümü kolay olmayabilir ben ıslak süngerle daha iyi bir sonuç aldım.
benim ürün hakındaki yorumlarım bu kadarcıktı .
Peki aranızda kullananlar var mı ? sizce nasıl? lütfen olumlu olumsuz tüm değerli yorumlarınızla bizleri aydınlatın..
Esen kalın Efenim :=))

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM