Avene Thermal Su (Thermal Spring Water) İnceleme !!

 
 

MERHABALAR !!

Bugün ki konuğu Avene Thermal Su Aslında son zamanlarda çok sık duyar olduğumuz ürünlerin başında geliyor Termal sular .. Bir çok kullanım alanı olan bu termal sular özellikle sıcak mevsimde cildin nem ihtiyacını karşılamak amacıyla kullanımının yanında  cildin rahatlamasını ve ferahlık kazanmasını sağlayan bir üründür.
 
Avene termal suyuna gelecek olursak ürün 50 ml beyaz ambalaj içerisinde yer alıyor. Ben sıcak ve tozlu bir şehirde yaşadığım için benim için ideal bir ürün diyebilirim özellikle şu çekilmeyen sıcak havalarda benim kurtarıcım desem abartmış olmam:) cildimin tazelendiğini ferahladığını hissediyorum kullandığım zamanlarda . ondan ziyade makyaj sabitleyici olarak da kullanıyorum ben daha çok şu şekilde kullanıyorum yüzümü nemlendirdikten sonra fondötenimi sürüp daha sonra termal suyu yüzüme sıkıyorum ve cildim suyu çekene kadar bekliyorum bu şekilde fondötenim sabitlenmiş oluyor, daha sonra
 tamamlıyorum makyajımı .. dilerseniz siz makyajın bitiminde de sıkabilirsiniz. Ayrıca kızarıklıkların yatıştırılmasında da birebir. yüz ve vücutta istenilen sıklıkta kullanıma uygundur.
Cilde yaklaşık 20 cm uzaklıktan püskürtmek gerekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM