Garnıer Tazeleyici Tonik İnceleme !!!


  MERHABALAR !!!

Bugün ki postum da  Garnıer markasının yeni çıkarmış olduğu Tazeleyici Tonik incelemesiyle sizlerleyim, Takip edenler bilir Nutreuogena markasının Toniği benim senelerdir çok severek kullandığım bir ürün olmasına rağmen ki Hala ''vazgeçmiş sayılmam'' .. Garnıerin bu Toniğini İndirim zamanında yakaladım ve bir şans vermek  istedim.  Garnıer son zamanlarda gerçekten çıtasını baya yükselti:) Çıkarmış olduğu yüz bakım ürünleri vs. baya tutulu ve herkesin beğenisini kazandı.. İşte onlardan biri de bu Tonik gerçekten günlük rutinlerimde eksik olmayan bölüm Tonik kısmıdır. Ben Sabah ve Akşam olmak üzere kullanırım.. Yağlıya dönük karma bir cilt yapım olduğu için kullanma gereği duyuyorum...Şimdi bu tonik nasılmış ona bakalım !!




Mavi Nilüfer & arındırıcı Moringa özleri, içeriyor Mavi nilüfer özlü formülü, normal ve karma ciltleri temizliyor.
  Moringa Tohumu ise , suyu bile kirlerden arındırıp içilebilir kılması ile bilinen çiçekli bir bitkiymiş. Bu toniğin bu içeriklere sahip olması süper bir şey :) Eğer karma cilde sahipsek bu ürünü rahatlıkla kullanabiliriz demektir..
Paraben içermiyor ve hassas ciltler için uygun. Ürün diğer toniğim gibi alkol kokmuyor tamamen hoş çiçeksi bir kokusu var.
tüm yüz için bir pamuk yeterli diye düşünüyorum. Cildi kirden çok başarılı bir şekilde arındırıyor. Yüze uygulanınca hemen bir  ferahlama hissettiriyor gerçekten. Üstelik ilk defa bir tonik cildimi çok fazla kurutmadı. Yaz için ideal bir ürün diyebilirim. Haziran ayında favori ürünler arasında yerini aldı bile..
Ben bu ürünü bir daha alır mıyım  ?? şimdilik almam çünkü yedeği var yedeği bitince neden olmasın:)
Fiyatı 11 lira gibi bir şey ama indirimlerde 5 liraya kadar iniyor. Bence gayet iyi benim bu ürün hakkında yazacaklarım bu kadar !!  
Peki aranızda bu ürünü  kullananlar var mı ne düşünüyorsunuz ?? lütfen bizlerle de paylaşın....Geldik bir postumuzun sonuna Diğer postumda görüşmek üzere
Hoşça kalın !!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM