Mayıs Ayı Bitenleri








MERHABALAR CANLAR!! 

En fazla ürünü mayıs ayında bitirdim sanırım hepsini düzenli  kullanınca bitmeside kolay oldu sanırım:) neyse neler bitirmişim bakalım mı??

devamını oku...


1-Schwarzkopf Gliss Mıllıon Gloss:  Bu şampuanı tam bir ay  boyunca düzenli olarak kullandım. şampuan özelliği saten parlaklık sağlamak evet gerçekten çok güzel bir şekilde saçlar parlıyor ve diğer beğendiğim yanı ise saçlarımı derinlemesine temizledi kepek sorunu kesinlikle oluşmadı.bazı aradaşlar kokusundan yakınsalarda valla ben çok sevdim.:=))

2-Nivea Aqua Sensation : Evet yadigarım bu benim anca bitti hatta yazısı taa ne zaman yazılmıştı oysa neyse bitişi mayıs ayına nasip oldu.. yazısı için lütfen nivea-aqua-sensation-yorumum

3-Dermokil kil Etkili Bakım Maskesi: Ya ben bunu anlat anlat bitiremedim.. çok harika bir ürün inanın çok fazla etkisini gördüm özellikle karma ve yağlı ciltler için önerebileceğim bir maske sivilcelerimden bunla kurtuldum desem inanın çünkü cildin nem dengesini müthiş şekilde sağlıyor ve sivilce oluşumunu engelliyor.. kesinlikle tekrar alıncaklar listeme ekledim :) ayrıntılı yazısı için  Tık Tık...

4-Rimmel London Lasting Finsh Fondöten: Yine uzun zamandır bana eşlik eden haria ötesi bir fondöten bitimi mayıs ayına denk geldi 2 şişe bitti ve 3 şişede gelir :) ayrıntılı yazısı için Tık Tık...

5-Seranem El ve Bakım kremi: Yine sosyal medya hesabımdan da anlat anlat bitiremediğim bir bakım kremi ellerimin yıldızı diyorum ben buna yine severek kullandım kullanmaya da devam edeceğim ayrıntılı okumak için Tık Tık ..

6-Snaıl 3D Maske: Uzun zaman  önce keşfettiğim bu maske yeniden canlandırıcı çok aşamalı bir maske ve  yaşlandırma karşıtı özelliğe sahip ben severek kullanıyorum 2 çeşidi var aslında düzenli  kullanınca etisini görecek siniz tek kullanımda pek faydasını göremeyebilirsiniz. Gratislerde bulabilirsiniz. 

7-Elidor Saç Kremi: Dökülmeye meyilli saçlar için tasarlanmış tesdüfen almıştım ben oysa ama beğendim  en saç dökülmesine iyi gelip geşmediğini pe k anlayamadım ama kokusunun kalıcılığı harika ız ardeşim bayıldı o terar alacakmış ama ben buldum kremimi sanırım birazdan ondan bahsedeceğim:) 

8- Bebak Acı Badem Sütü: Mayıs ayı boyunca gece ve gündüz rutinimde bana eşlik eden bu süte ben bayıldım bu deneme boy ama büyük boyunu almaya kararverdim. Yüzü çok fazla kuruyan arkadaşlarıma öneririm bol bol sürebilirsiniz harika nem veriyor. Ayrıntılı yazısı için Tık Tık ..


 9-Garnıer BB Kremi Roll-on Kapatıcı: Aslında ilk başlarda çok anlaşamasak da sonlara doğru sevmeye başladım:) bereketsiz dedim valla hakkını yemişim kaç zamandır elimde sonunda bitti.Göz altlarınızda çok fazla sorun yoksa çok seversiniz:) işte ayrıntılı yazı Tık Tık .. 

10-Hc Hair Care Ovex Hızlı Saç  Kurtarma ve Canlandırma Terapisi: İşte saç kreminden soğutan ürünüm aslında mayıs ayı boyunca gerek kokusu gerek işlevi bakımından gönlümü fethetti yazdığım ayrıntılı yazısı için Tık Tık ..

11-Bebak Acı Badem Nemlendirici: Mini boyutlu  çantamda rahat taşıyabildiğim hatta her ay favorim olan nemlendirici el kremim  kaç kutu bitirdim bilmiyorum, ayrıntılı yazı için Tık Tık ..

12-Neutrogena Visbly Clear Tonik: Herzaman bitenler yazımda yer alacak olan toniğim ben vazgeçemiyorum gerçekten başka ürünler denemeye kalkıyorum hüsran yine bu ürüne elim gidiyor
ayrıntılı yazısı için  Tık Tık ..

13-Hc Hair Care Kolay Taramal Spreyi: Mayıs ayı boyunca deli gibi sevdiğim çok orijinal bulduğum bir saç ürünü gerçekten yazısın yazmıştım tekrardan alınacaklar listemde yer aldı bile:) yazısı için Tık Tık ..

14-Duru Duş Jeli: Hele şükür bitti dediğim ürün sevmediğimden değil kendisi severek kullandığım duş jelim ama değişim yapacağımı hissedip bereketlendi bir anda :) neyse ki 2 ay sonunda bitenler yazıma eklendi ayrıntılı yazısı için Tık Tık ..

15-Uni Care Makyaj Temizleme Mendili: Ayyy gına getirdi bu mendiller yeminlen o neydi ya bildiğin kupkuru bişey onlarla hiç mayaj temizlenir mi ya :( valla usandım bu üründen ama atmadım uru uru elimi falan sildim masamın üstünü kirlenmiş ürünlerimin üzerlerini falan temizledim kesinlikle bir daha almayacağım ama utu da disk şekliden olanlar iyi ....

16- İpek- İpelina Pamuk: Bu aralar en favori pamuklarım ipek ve ipelinadan :)


Evet geldik bir bitenler yazısının da sonuna :) benim bitirdiğim ürünler bunlar aralarından kullandıklarınız var mı ? lütfen olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı yorum bırakın...

Esen kalın...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM