Ne İzledim ? Dum Laga Ke Haisha






MERHABALAR..

uzun zamandır izlediğim filmlerden bahsetmiyordum değil mi? neyse geçenlerde rastgele izlediğim ve gerçekten çok beğendim bir hint filminden bahsedeceğim sizlere ; film bize hiç te uzak olmayan bir konuya sahip aslında romantik komedi tarzında bir film.yer yer çok düşündüm yeri geldi çok güldüm ama gerçeekten iyi sonuca bağlandı da rahatladım:)

Filmin konusu  küçük bir kasaba da küçük bir kasetçi dükkanları olan bir ailenin oğullarını, sevmediği  kilolu fakat tahsilli bir kızla evlendirmesiyle başlıyor.. aslında dediğim gibi filmde bazen aşağılayıcı cümleler geçse de insanlara tipleriyle değil gerçekten kalpleriyle yaklaşılması gerektiğini vurgulayan bölümlerde yer alıyor.. ve bu çift bir çok aşamalardan sonra bir yarışma vesilesiyle birbirlerini benimseyip aşık oluyorlar aslında birbirilerini  ne kadar iyi tamamlayan bir çift olduklarını anlıyorla... 


Öncelikle filmi çok sevdim süresi de çok ideal çok uzun değildi yani dozundaydı ailenizle sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film diyebilirim. Ben sonuç olarak  evliklikte tipin ikinci planda olduğunu bir kez daha anladım.. insana tip değil gerçekten onu hayata bağlayan tertemiz bir kalp gerek. valla kim ne derse desin..

Hiç bir zaman sizi seven insanın kendi elinde olmayan fiziksel özelliklerini yüzüne vurarak rencide etmeyin lütfen !!

kısaca benim film özetim buydu  aranızda izleyen var mı ? lütfen yorum bırakın


Sevgiyle kalın Efennim !!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM