PROZİNC YAZ SAÇ BAKIM PAKETİ.

                                                           


MERHABALARRR!!! 

Bugün ki postum da  PROZİNC  markasının göndermiş olduğu çok güzel bir hediye paketinden bahsedeceğim.
Öncelikle prozinc markasından biraz bahsetmek isterim saç ve deri konusunda çözüm üretmek amacıyla DERMOTEK İLAÇ tarafından kurulmuş bir Türk markasıdır. 
Firma,Günlük kullanım serisi ile düzenli olarak kullanılabilecek şampuanlar, bakım ve onarım serisi ile bakıma muhtaç ürünler için maske,krem,ve losyon üretmektedir.Ayrıca, kapalı(başörtülü) saçlar için de Fresh şampuan ve yaz boyunca güneşe maruz kalan saçlar için yaz serisi şampuanları üretmektedir.

Gerçekten kocaman bir paketi görünce şaşırdım ilk defa bir firmanın bu kadar bonkör davrandığını gördüm demeliyim. takipçilerim saç ürünlerine hayranlığımı bilir. Gerçekten saç ürünlerinde farklı ürünler denemeyi çok seviyorum. Bu markayı da uzun süreli bir araştırma sonucunda keşfettim. Eczacı olan kuzenim en güvenebileceğim saç ürününün bu olduğunu söyleyince bende denemek istedim, Sağolsunlar kırmadılar ve  yaz saç bakım setini gönderdiler 




Kutu içerinde  hediye olarak bu pek sevimli file şeklinde siyahlı turunculu plaj çantası var ki bu muhteşem bir şey!


          Ve birde turuncu renkli saç açma tarağı var hediye olarak. Denedim süper bir şey 


                                        Set 3 üründen oluşuyor.


Prozinc Summer Time Spray ; Güneşe maruz kalan saçlar için bakım spreyi 


Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan önce güneşe maruz kalma sırasında veya şampuandan sonra uygulanabilir.Kuru veya nemli saça püskürtme yaparak uygulanır.Durulama gerektirmez.*Kullanmadan önce  şişeyi çalkalayınız.



Summer Time Şampuan: Yine Güneşe maruz kalan saçlar için bakım şampuanı 

Kullanım Şekli: Avuç içine yeterli miktarda döktükten sonra, ıslak saça dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın ve köpürtün.Saçlarınızı 2-3 dk beklettikten sonra ılık su ile durulayın.




Prozinc Saç Bakım Maskesi; Tüm saç dipleri için saç derisini arındırmaya, saç dökülmelerini önlemeye, hasarlı saça kaybettiği elastikiyeti ve canlılığı kazandırmaya yardımcı olur.

Kullanım şekli: Saçlar şampuanlanıp durulandıktan sonra Prozinc Saç Maskesi'nden avuç içine yeterli miktarda alınır. Dairesel hareketlerle şaç derisinden uçuna kadar saça yedilir. 2-3 dakika bekletilir. ve iyice durulanır. Durulama işlemi bekletme işleminden daha uzun olmalıdır.


Ve saç açma tarağı :) 

Ürünleri eczanelere bulabilirsiniz !!


Peki bu ürünleri aranızda kullananlar var mı? lütfen yorumlarınızla aydınlatın bizleri sevgilerle öpüldünüz.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM