Taft Power Cashmere Touch Saç Spreyi İnceleme !!


                                    MERHABALAR!!!



Bugün bir saç ürünüyle sizlerleyim '' Schwarzkopf Taft Power Cashmer Touch Saç spreyi ''Bu markanın ürünlerini saten severek kullanıyorum.. Aslında bu ürünü alırken bana çok anlamsızmış gibi gelse de kullandıkça daha sevmeye başladım aslında tabi biraz zaman aldı:) ürün Thermo All Around Protection Formülü nemlendirici etkisiyle saçların fön ısısının zararlı etkilerine karşı korumayı vaat eden bir ürün..
 
 
 
 
 Aslında bu Tarz ürünleri gibi pek sevmesem de bu ürünü kullandıkça sevdim. Özellikle kuru ve yıpranmış saçlar için güçlü tutuş ve kaşmir yumuşaklığında dokunuşlar vaatleri arasında.
 
 
 
 
 
 köpük Spreyi çalkaladıktan sonra avucun içerisine bir defa  püskürtmek yeterli. Nemli saçlara
uygulanması saçlara daha rahat şekil vermek için daha uygun. Dediğim gibi ilk başlarda hoşlaşmasam da sonraları ürünü resmen keşfettim ve çok sevdim. Benim saç tellerim oldukça ince ve  kuru bir yapıda olduğu için  o kadar kolay şekil almıyor ama bu ürünü kullandığım zaman gerçekten saçlarım hacimli ve verdiğim şekilde çok güzel bozulmadan sabitliğini koruyor. Saça sürünce yapış yapış bir his bırakmıyor ve oldukça rahat taranıyor. kuru olan saçlarım daha canlı ve havalı duruyor.. kalıntı falanda bırakmıyor  kokusu ise muhteşem bayılıyorum. Benim bu Sprey hakkındaki düşüncelerim bunlar .. aranızda kullananlar var mı ??
 
Lütfen Olumlu olumsuz tüm değerli yorumlarınızla lütfen bizleri aydınlatın :))
 
Görüşmek üzere !!
 
Seviliyorsunuz
  
 
 


 

 


 

Yorumlar

  1. Dün aldım, bugün kullanacağım bakalım

    YanıtlaSil
  2. Ben de metrodan 2 li halde aldım. Daha önce Taftın diğer köpüklerini de denedim güzeldi ilk kez bunu aldım. Fakat kullandıktan sonra saçımda beyaz beyaz kalıntı bırakıp beni insanlara rezil etmesinden hiç hoşlanmadım. Gece saçınızı yıkamadan yatarsanız sabah yastık beyaz un gibi kalıntılarla dolu oluşu hiç hoşuma gitmedi. Kaşmir dokunuşu sözüne aldandık kar dokunuşu çıktı saçlar bembeyaz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM