VICHY CAPİTAL SOLEİL GÜNEŞ kREMİ İNCELEME!!


MERHABALAR !!

Bu hafta elimde olan güneş kremlerimi yazacağımdan geçen ki postumda bahsetmiştim. Evet yaz aylarında en çok  arar olduğumuz güneş kremleri olunca bende bazı markaların güneş kremlerini deneme fırsatı yakaladım ve deneyimledim.. bu gün ise Vıchy Capital Soleıl bahsedeceğim.
Ben vıchy ürünlerini çok kaliteli buluyorum onun için güneş kremine de şans vermekten zarar gelmez diye düşündüm. mayıs favorilerimin içerinde de yer alan bu krem açıkça  söylemem gerekirse her zaman kullanılabilir bir ürün. Yapısını çok beğeniyorum kokusu ise klasik vichy nemlendiricilerinin kokusu andırıyor.

 
50ml boyutlu olan bu ürün bir yaz boyunca sizi idare edecektir.

 Ürün özellikleri;

Normal/Kuru Ciltler İçin
Hassas ciltler için uygundur.
Ciltte yumuşak ve ipeksi his bırakan 24 saat yoğun nemlendirici formül.
Suya dayanıklıdır. 
  
 Yüksek korumaya sahip olması güzel güneşte çok  fazla kaldığım gün benim cildimi çok iyi koruduğunu düşünüyorum. Ürünün suya ve tere dayanıklı olması ise muhteşem. Ürünün beyaz kremsi bir yapısı var aslında yüzde beyazlık oluşturduğunu duydum, nedense ben öyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Miktarında aşırıya kaçmamak gerekiyor sanırım. krem kuru ciltler için çok da iyi bir nemlendirici  görevi de görüyor bence. kesinlikle ciltte parlama yapmıyor yüzü yapış yapış bırakmıyor. Tam tersi  ciltte kadifemsi bir his bırakıyor. Ben Gün içerisinde tazeleme gereği de duymuyorum. herhangi bir alerji durumu oluşmadı bende , sivilcelenme falanda yapmadı.
 
Benim bu ürün hakkındaki düşüncelerim bunlardı peki sizlerden kullanan var mı  bu ürünü ?  lütfen olumlu, olumsuz tüm yorumlarınızla aydınlatın bizleri .
 
Seviliyorsunuz
 
öpüldünüz:)
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM