Zigavus Saç Besleyici Argan Yağı ;

              

      MERHABALAR!!!


Artık benim saç ürünlerimden gına geldi biliyorum ama napalım ? vazgeçemiyorum saç bakım ürünlerimden , olmazsa olmazım diyebilirim saç bakımım için, hem bu ürünü göstermesem haksızlık etmiş olurdum sizlere:) bildiğiniz gibi saçlarım için sürekli arayış içerisindeyim geçenlerde  ciddi ciddi güvenilir bir ürün arayışına girmişken Zigavus markasıyla tanışma fırsatım oldu iyice araştırdığım bu firmanın ürünlerini denemek için can atıyorken bana deneme fırsatı verip bu ürünü gönderdiler ilk olarak teşekkürlerimi sunuyorum ve ürün hakkında ufak bilgi sunmak istiyorum.

Ürünün Vaat Ettiği Özellikler Şu Şekilde ;

  •  Elixir Argan ve Avakado içeren özel Bakım serumu saç yüzeyini pürüsüzleştirerek saç kırıklarının onarılması ve saçın beslenmesini sağlar.
  •  Argan yağı günlük kullanımda saçın gücünü geri kazanmasında yardımcı olur ve saçı dış etkenlere karşı korur.
  • İçeriğinde bulunan e vitamini güçlü bir antioksidandır.Saç üzerinde yenileyici ve dengeleyici etki oluşturur. 
  • Durulama gerektirmeyen Zigavus Elixir, kolay emilir, hafif ve ipeksidir. Mükemmel bir  parlaklık ve yumuşaklık kazandırır.
  •  Boyalı ve yıpranmış saçlara anında ışıltı verir. 




100ml lik sarı şişesiyle fazla albenili bir görüntüye sahip olan bu serum  yağ gibi değilde yağdan birazdaha katı ve oldukça güzel bir kokuya sahip, ağız kısmının pompalı oluşu da bu tarz bir ürün için çok iyi bence bu konuda tam puan aldı benden  diyebilirim..
Bu güzel hediye için tekrardan teşekkür ediyorum.  Ürünü kullanmaya başladım bile etkileriyle birlikte yazacağım . Var mı aranızda bu ürünü duyan ya da kullanmış olan ??

 Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşın


 sevgiyle kalın görüşmek üzere ...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM