BALMOZON PROFESYONEL CİLT BAkIM SERUMU İNCELEME !!




MERHABA !!!!!

Bugün bloğumda bayadır bana eşlik eden ve tarihte sıvı altın olarak bilinen ozonlanmış zeytin yağı, Profesyonel cilt bakım serumu Balmozon a yer vermek istedim. Aslında çok fonksiyonlu bir ürün olduğunu belirtmek isterim. 




Bu serum cilt kırışıklığı, akne ve cilt lekelerinde, pişiklerde, iyileşmeyen yaralarda,böcek sokmalarında,diş eti kanamalarında , diş beyazlatmada, selülitde, saç dökülmelerinde, gribal enfeksiyonlarda, basur tedavisinde, mantar tedavisinde ( deri,tırnak ve genital mantarlarda) güneş yanığında, siğillerde, ter kokularında, topuk çatlakları ve nasırlarda ayrca masaj yağı olarak ta kullanıma uygun olan bir ürün olduğunu belirteyim. evett bunu okuyan herkeste bir oley nidaları duyar gibi oldum:)  bu ürün benim denediğim çoğu özelliğini yerine getirdiğiini belirteyim. 



 
 
Serum 30ml şık bir cam şişe içerisinde yer alıyor donmuş bir yağ gibi yapısı var,  kokusu ise felaket, aslında bunun sebebi tabi ki ozonun etkisi. Aslında bakınca bu kadar faydası olan bir ürünün olsun bir kusuru değil mi ? ürün %100 doğal





















içeriğini ise  sizlere bu şekilde göstermek istedim . Gelelim ürünü ben nerede kullandım ve ne gibi etkilerini gördüğüme, öncelikle zararlı maddeler içermediği için gönül rahatlığıyla kullandığımı belirteyim. Sivilce tedavim sonrasın cildimde kalan hafif izler için kullandım lekelerin  rengini %90  açtı diyebilirim. Ayrıca pişik için de aynı şeyi söyleyebilirim özellikle sıcak havalarda çocuklarda oluşan pişiğe %100 etksini gösterdi. hatta çok
kısa bir zaman içerisinde dişlerimde yine diş macunuma 1 damladan daha az bir miktar damlatıp macunumla birlikte uyguladım ve dişlerimin de gerçekten arındığını hissetim baya da beyazladı. Ablamın yüzünde güneş yanıkları var oda herzaman değil ama bize geldiği zamanlarda yüzüne uyguluyor tabi o da
kokusuna hiç dayanamıyor ama etkisini gördüğü için sanırım bir türlü de vazgeçemiyor. Ben bir de topuğumda
kullandım yazın açık giydiğimiz ayakkabı ,terlik vb yüzünden rengi değişen ve sertleşen topuğuma çok iyi geldi çünkü topuğum için  oldukça düzenli  kullanıyorum.
Dediğim gibi  kokusu dışında ürün kral valla ama kokuya zaman geçtikçe alışıyorsun. Oldukça da bereketli çünkü uyguladığın yere bir pompa çok rahat yetiyor.

Benim ürün hakkında
ki düşüncelerim bunlardı peki var mı aranızda bu ürünü deneyen, Beğenenler yada beğenmeyenler ??  lütfen sizler de nasıl bir faydası olduğunu paylaşın bizlerle :) 

Görüşürüz :)))

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM