Basın Bülteni -- Zigavus Bitkisel Şampuanlar !!

Zigavus Pharma 

 

 
Hemen hemen herkesin muzdarip olduğu konulardan birisi de saçlardır. Daha doğrusu saç dökülme sorunudur. Sürekli şampuan değişimleri oluyor ve hangi şampuanın artık iyi geldiğini anlayamaz duruma geliyoruz. Sanırım bizim için en doğru olan doğal bitkisel içerikli ürünler !!! İşte ben kendi saçalarım için araştırma yaparken ''Zigavus Pharma'' ürünlerine denk geldim önce firmayı yakından tanıyalım !!! Öncelikle şunu belirtmeliyim ürünler Doktor ve Eczacılarımızın görüşleri alınarak piyasaya sürülmüş ürünlerdir.

  Zigavus Pharma

Zigavus Pharma, sektöre 2007 yılında saç dökülmesine karșı kokusuz sarımsaklı șampuanı eczanelere sunarak giriș yapmıștır. Saç dökülmesine karșı bitkisel çözüm olarak sunulan sarımsaklı șampuanın ilk tercih edilen marka olması sebebiyle pazar payını kısa sürede büyütmüștür. Saç ve cilt bakım alanında ürünlerimiz eczanelerin dermakozmetik raflarında önemli bir yere sahiptir.
Zigavus Pharma, İzmir yerelinde bașlayan çalıșmalarına kısa süre içinde tüm Türkiye’yi katmayı bașarmıș ve hızla yurtdıșına açılmıștır. Almanya, İngiltere, Fransa, Rusya, Belçika, Arnavutluk, Kosova gibi Avrupa ülkeleri bașta olmak üzere Azerbaycan, Irak, Özbekistan gibi Ortadoğu ve Orta Asya ülkelerine ürün satarak global pazarda payını arttırmaktadır. Geniș çaplı araștırmalarımız ile inovatif, yüksek kaliteli, ihtiyaçlara uygun ürünler geliștiriyoruz. Saç ve cilt bilgimiz, yeni teknolojimiz, en iyi kaliteye sahip
içeriklerimiz ile kișisel bakım kategorisinde çözüm odaklı hizmet vermekteyiz.
Firmamız dünya genelindeki birçok sağlık ve kișisel bakım fuarlarından davetler almıș ve bir Türk markası olarak ülkemizi temsil etmiștir. Ülkemizde gerçekleșen birçok eczacılık ve sağlık organizasyonlarına katılmıș ve katkıda bulunmuștur.
2012 yılında Avrupa Standartlarında SKINLAB Laboratuar dermatologları tarafından yürütülen etkinlik testlerinde, Zigavus șampuanlarının saçın kalitesini yükselttiği, tahriși azalttığı, saç telini kalınlaștırıp, saç dökülmesini engellediği kanıtlanmıștır.



 

 

 

 



Bu şampuanlarla ilgili ayrıntılı biligilere şu siten ulaşabilirsiniz .. ZİGAVUS.COM.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM