BİTENLER KLUBÜ #5 - FINISHED PRODUCTS

 Merhabalar !!!

Yine bir bitenler yazısıyla sizlerleyim. Aslında bu sefer öyle abartacak bir biten dosyam yok malum Ramazan ayındayız anca bu kadar bitirebildim. Biran önce çekip çöpe postalamak amacım:) peki birlikte bakalım mı neler bitmiş diye ??



 Öncelikle bir çok tester ve maske deneyimimlerim oldu. Bunlar tek kullanımlık olsa da tabi ki ürün hakkında azda olsa fikir sahibi olmama neden oldu diyebilirim. Ayrıca en çok tüketttiğim ürün olan pamuk İpeğin pamuklarını keşfettikten sonra resmen müptelası oldum desem! Eklip makyaj süngeride artık beni at diyordu . İpelina tek kullanımlık oje çıkarıcısını çok pratik buldum gayet paşarılı da, PCO Sheep Placenta Whitening Mask yani beyazlatıcı maske  tek kullanımlık olmasına rağmen cildime aydınlık, parlak bir görünüm verdiğini söylemelim. Tabi ki Rimmel London Stay matte Pudrası , ahhh onun şu dandik ambalajı eninde sonunda düştü ve parça pinçik oldu, umarım tekrar alabilirim  :)


Neutrogena Toniği bu ürüne hayranlığımı duymayan kalmadı sanırım tekrarı gelecek :)  Garnıer Göz Makyaj temizleyicisi, Aslında severek kullanıp bitirsem de bir daha farklı bir markayı denemeyi düşünüyorum Hadi bakalım. !! Nivea AQUA Sensation yine sevdiğim ürünlerden biri bitti sonunda .Avene Termal su Severek kullandım kesinlikle tam benlik bir ürün diyebilirim yaz için ferahlatıcı etkisi yanında makyaj sabitleyicisi olarakta kullandım ben . Cosmed günlük yıkama jeli yine Severek sonunu getirdiğim ürünlerden biri baya bereketli çıktı mubarek :) Badem Yağı kirpik ve kaş bakımında kullanıyorum gayette etkili bence . Nivea El kremim gerçekten çok beğendiğim nemlendirici el kremlerimden biri oldu kendisi bitik kutusunu anam atmış bitti diye bende fotoğraf için daha dolu olanı çektim sonra demeyin beybi bitmemiş bu :) En son olarak Palmolive'nin kakaolu duş jeli küçük deneme boyu 2 sıkmamla bitti beğendim ama bir daha ki sefer Naneli olanı denemek isityorum .

Evet geldik bir bitenler dosyasının sonuna benim ramazan ayında bitirdiğim ürünler bunlar.  peki sizin var mı benzer ürünleriniz beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz lütfen çok değerli yorumlarınızla bizleri aydınlatın ! 
Sevgiyle 
kalın !!
Bir sonra ki postum da Görüşürüz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM