BEBAK SUYA DAYANIKLI GÖZ VE DUDAK MAKYAJ TEMİZLEYİCİSİ ---------------------EYE&LİP MAKE-UP REMOVER WATERPROOF



HERKESE MERHABA!

Nasılsınız umarım her şey yolundadır.Ben de durumlar iyi sayılır bilgisayarımdaki küçük arızadan dolayı bir süre bloğumla ilgilenemedim, neyse ki artık buradayım:=) Bugün sizlere Bebak markasının tüm ciltlere uygun olan papatya özlü, göz ve dudak temizleyicisinden bahsetmek istiyorum, makyaj biz kadınlar için vazgeçilmez bir unsurdur özellikle de dudak ve göz makyajı, Tabi birde bunları temizlemesi var biz hep en pratik ve iyi temizlemesini isteriz işte bebakın bu temizleyicisi tam ideal özelliklere sahip bir ürün.
Çift bazlı olaması sizleri korkutmasın çünkü kesinlikle gözlerde ve dudakta yağlı bir his bırakmıyor. Yaptığımız abartılı gece makyajını ve suya dayanıklı makyajı  bile çok rahat çıkarıyor. Ben daha çok bunun için kullanıyorum normal gündelik makyajımı ise daha hafif temizleyicilerle çıkarmam yeterli geliyor. 
Ürün içerisindeki papatya özü sayesinde de ciltte rahatlama hissetmek mümkün. Ayrıca paraben içermiyor olması da harika bir şey , gönül rahatlığıyla kullanmamızı sağlayan bir özellik.
Ürünü kullanmadan önce iyice çalkalayıp bir parça pamuğun üzerine dökerek göz ve dudak makyajını rahatlıkla çıkarabiliyoruz.
Ben çok memnun kaldım, göz ve dudak temizleyici arayışında olan arkadaşlarıma tavsiye edebileceğim ürünlerden bir tanesi de kesinlikle bu üründür. Herhangi bir alerjik durum ve gözde yakma yapmadı... 
Benim ürün hakkındaki görüşlerim bu kadardı.Peki aranızda kullananlar var mı ? sizce nasıl bir ürün yorum olarak bırakırsanız sevinirim. 
bir daha ki postum da görüşmek üzere 
Hoş çakalın !!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM