GOLDEN ROSE - PERFECT LASHES- MAXI CURL MASKARA YORUMLARIM!!!




HERKESE MERHABA!!! 

Benim gibi uzun ve dümdüz kirpikleri olanlar a ithafen yazıyorum bu postumu:=) herkes gibi benimde makyajım da vazgeçemediğim olmazsa olmaz dediğim bir ürün kesinlikle rimeldir. Bir çok rimel denemişimdir ya dolgunluk verir ya da ne bileyim uzatır; tüm özellikleri  bir arada değildir maalesef 
o yüzden durmak yok yola devam derken bu rimelle karşılaştım. Rimel kirpikleri kıvırmayı vaat ediyor 






Fırçası çok büyük değil çok da küçük değil tam ideal boylarda biraz yukarı doğru kıvırmayı kolaylaştırmak için tasarlanmış. Fırçası yumuşacık sürümü oldukça kolay, verdiği siyahlık da ideal bence, kirpikleri kolayca tarıyor ve kıvırıyor. günlük kullanıma uygun bir rimmel diye düşünüyorum. 









Benim bu aralar favori rimelim, çünkü bu aralar  doğal makyaj yaptığım için bu rimel de makyajımı destekliyor gördüğünüz gibi gözümde  oldukça doğal bir bitişi var.  
Oldukça da  hafif gözde ağırlık yapmıyor ve temizleme sorunuyla çok fazla karşılaşmıyorsunuz günlük kullanıma uygun çift bazlı ya da temizleme suyuyla ve bir disk pamukla kolayca gözden ayrılıyor .Eğer sizde bu tarz bir rimel arıyorsanız bakmanızı tavsiye ederim. 
okuduğunuz için teşekkür ederim 
Hoşça kalın:=) 

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM