TRESAN ISIRGAN OTU ŞAMPUANI -( BRENNESSEL SHAMPOO) İNCELEME !!

 HERKESE MERHABA !!!

 Sanırım artık bir Alman markası olan Tresan'ı duymayan kimse  kalamamış.!!!  Umarım en son kişi ben değilimdir yoksa ''zırıl zırıl ağlayabilirim'' şaka bir yana duymayan arkadaşlarıma da duyurmaktan zevk  duyarım :) TRESAN   Markasına ait bir kaç tane şampuan daha bulunuyor, öncelikle şunu belirtmeliyim ki her ürün her saça uyacak diye bir durum yok benim saç tipime en uygun olanı sanırım buydu. Normal ve kuru saçlar için olanı, 500 ml kahverengi ambalajının üzerinde  içeriğini yansıtan bir ısırgan bitki fotoğraflarının  yer alması, hemen insanın aklına ürünün doğal olduğunu getiriyor. Peki öylemi ? tabi ki de öyle tamamen doğal kapağını açınca diğer şampuanlar gibi kimyasal değil de buram buram bitkisel ot  kokuyor. Tabi kokusunu sevdim mi pek değil yani benim tarzımı yansıtmıyor tabi ki saçımda bıraktığı etki daha önemli. Beni takip eden dostlarım bilir bu aralar doğal içerikli saç ürünlerine takmış durumdayım. Aslında bayadır merak ettiğim ürünler arasındaydı namını baya duymuştum ve nihayet 3 hafta gibi bir süredir bana eşlik ediyor ve artık görücüye çıkma vaktinin geldiğini düşündüm :)

sizler için Tresan ısırgan otu şampuanı değerlendirdim Haydi bakalım !!


  Gelelim ürünün vaatlerine ve vaatlerine ne kadar uygun olduğuna :)
Ürün içerisinde ki ısırgan ekstresiyle kafa derisinde kan dolaşımı uyartılıp saç
köklerinin beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olur yani bu demek oluyor ki birde  saç dökülmesini önleyen bir yanı da var.
Ürünün zayıf ve yıpranmış saçlar için bire bir olduğunu söylemeliyim ilk gün kullandığımda sanırım biraz kepeklenmeyle karşılaştım ki bu  bende klişileşmiş olan bir durum çünkü ürün değişikliğimde ilk zamanlar bu vaakayla karşılaşabiliyorum, kullanan bazı arkadaşlarımda böyle olmadığını da öğrenince tamamen benden kaynaklı bir durum olduğunu da tastiklemiş oldum:=) ama  düzenli kullanımımla bu durum geçti. Şampuan saçlara çok güzel hacim veriyor ama yumuşacık bir saçınız olmuyor fakat saç toniğini kullanınca daha da dingin ve parlak oluyor saçlar.  Hıımmm...!!!  gelelim en muhteşem işte bu dediğim duruma saç  dökülmemi %90 önledi ki önerilerim sadece saç dökülmesi için olacak 3 hafta da bu etkisini görmem oldukça sevindirdi beni üstelik ürün çok  az bir miktarı bile saçta muhteşem şekilde köpürüyor yani uzun bir süre bana yetecek bir şampuan aslında biz ailecek çok beğendik özellikle erkek kardeşim saçlarına çok iyi geldiğini belirtti. karar verdik bittikçe alınacak.
21,90 gibi de bir fiyatı var.
 Benim şampuan hakkında
ki düşüncelerim bunlar peki var mı bu ürünle daha önceden tanışan dostlarım?
Siz ne düşünüyorsunuz lütfen değerli yorumlarınızı paylaşın sevgiyle
kalın görüşmek üzere!!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM