CARROT CARE ŞAMPUANI VE SAÇ KREMİ İNCELEME !!!!


Herkese Merhaba !!!

Nasılsınız ? umarım her şey yolundadır. Yeni markalarla tanışmak çok hoşuma gidiyor. bugün sizlere, Geçenlerde Tanışma fırsatı bulduğum Carrot markasının saç ürünlerinden bahsetmek istiyorum saç ürünlerine olan zaafımı bilmeyen kalmadı sanırım işte bunlar hep onun sonucu.  Sitesinde bir çok ünlünün kullandığını ve yorumlarını görünce gerçekten merak ettim. Bildiğiniz gibi ürünleri kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra yorumlarımı daha sağlıklı yapıyorum . şimdi gelelim incelememize !!!



Ürünün en dikkat çekici özelliği ilk defa gördüğümüz kartondan dış ambalajı ve havuç özlü olmasıdır kesinlikle !!
Carrott Care ürünlerinin bir diğer sevindiren yanı ise alkol ve tuz içermiyor olması . Bu konuya dikkat eden arkadaşlarım için uygun bir ürün olabilir bence . Beni takip eden arkadaşlar bilir hep bahsederim kuru,cansız ve kırılmaya meyilli bir saç yapım var bu da can sıkılıyor bu duruma dolayısıyla saç besleyici  (badem ,susam vb.) yağlar kullanırdım ta ki bu ürünü kullanmaya başlayana kadar. çünkü içerisindeki havuç yağı antioksidanlar tarafından zengin olduğu için saç derisinin bakımını yaparken içerisinde bulunan E, A,C vitaminleride saç köklerinin güçlenmesini sağlıyor. A vitamini kuruyan ve  kırılgan saçları onarıyor. Allah daha ne isteyeyim ki dedim ve başladım kullanmaya tabi hiç bir şekilde kullandığım bitkisel yağları da takviye yapmadım çünkü bu ürünün gerçekten bende ne kadar etki edeceğini merak ediyordum. Şampuan ve saç kreminden oluşan bu ikili 




Şampuan ; 300 ml bir boyutta Üstten basmalı bir kapağa sahip istediğiniz miktarda alabiliyorsunuz bu avantajlı bir durum bence Sarımsı parlak bir renge sahip, kokusuna saten doyamıyorsunuz ben çok beğendim Islak saçıma masaj yaparak uyguladım.  Köpürmesi falan gayet iyi bence hatta saçlarınızın tamamen temizlendiğini hissedebiliyorsunuz, kesinlikle kepeklenme ve kaşıntı gibi reaksiyonlar göstermedi. Bir daha ki duşa kadar gerçekten saçlarım ipek gibiydi, ne kabarma ne de elektriklenme gibi durumlarda olmadı... kremiyle kullanılmasını tavsiye ederim birbirlerini iyi tamamladıklarını düşünüyorum.



Gelelim kreme gelmiş geçmiş kullandığım en tatlı krem diyebilirim 200ml bir boyutu var  İçerisinde Buğday yağı , badem ve havuç yağı bulunuyor. Badem yağının etkilerini bilmeyen yoktur saçları besler uzatır, parlaklık verir vs. Gerçekten bu kadar faydalı yağların buluduğu bir kremle ilk defa karşılaştım. Saç kremi de basmalı kapağa sahip, rengini de aşağıda fotoğrafta göstermeye çalıştım zaten,  turuncumsu bir tona sahip  , kokusu ise muh-te-şem tek kelimeyle .. Şampuanımı uyguladıktan sonra avucuma aldığım saç kremini güzelce saçlarıma uyguladım bir maske gibi 2-3 dk falan bekleyip duruladım. Sonuç muhteşem  !!! valla ben kullanmadan önce yorumları okuduğum zaman abartılıyor diye düşünmüştüm oysa :) ama yok gerçekten öyle yumuşacık saçlarınız oluyor ve saçlarınız kuruyunca hemen elektriklenme, kabarma falan olmuyor ben saçları nemlendirdiğini bile düşünüyorum. 


 

Ürün ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz www.carrotcare.com
sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Geldik bir ürün incelemenin daha sonuna umarım sizi aydınlata bilmişimdir yazımla sizler neler düşünüyorsunuz ürün hakkında mutlaka yorum yazın. Okuduğunuz için Teşekkürlerimi sunuyorum Sevgiyle Kalın :=)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM