FLORMAR LİKİT FONDÖTEN FIRÇASI İNCELEME !!


MERHABALAR CANLARIM !! 

Bugün sizlere Flormarın likit fondöten fırçasından bahsetmek istiyorum biraz, aslında geçen gün instagramda paylaşmıştım ve bir çok arkadaş kendilerininde bu ürünü merak ettiklerini fakat bir türlü cesaret edemediklerinden bahsetmişlerdi. Bende daha fazla kişiyi aydınlatmak adına bu postu burada sizler için yazıyorum Haydi bakalım nasılmış fırçamız:=) 








Öncelikle Fırça siyah renkli plastik  ve uzunca dandik bir sapa sahip. Dandik dedim çünkü ikinci uygulamada bir ucu elimde kaldı ve sadece bir parça silikonla tutturulmuş olduğunu gördüm. bende yine her tarafını silikonladım emin olun ilk aldığımdan daha sağlam oldu fırça:=)  Fırça dipten siyah renkle başlayıp uçları ise beyaz renkte. 




Fırçanın kılları sentetik yapıda ve oldukça yumuşak. Likit tarzda olan ürünleri ; Fondöten, likit kapatıcı vb. oldukça iyi bir şekilde yüze dağıtıyor. fazla ürün emmiyor bu konuda çok mutluyum en azından bir sünger kadar ürünü yiyip bitirmiyor:=) dediğim gibi fırça o kadar yumuşacık ki kesinlikle ciltte herhangi bir tahriş olayı söz konusu bile değil.. hatta sürdüğüm fondötenin ciltte duruşuna bayıldım. bende çizgi çizgi yapamadı kapatıcıyı da başarılı bir şekilde dağıtıyor. Toz olan ürünleri kullanmadım o yüzden nasıl bir sonuç oluşur bir fikrim yok maalesef. 
Evet geldik bir inceleme yazımın sonuna, kızlar aranızda bu fırçayı kullananlar var mı? yada buna benzeyen herhangi bir fırça lütfen görüşlerinizi paylaşın bizlerle .





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM