MAYBELİNE AFFINIMAT FONDÖTEN İNCELEME !!!



Herkese Yeniden Merhaba !!!

Bugün sizler için Maybelline Affınımat Fondötenini yazıya aldım. Sanırım bu benim maybelline markasına ait denediğim 3.fondötenim, Diğerlerinden birinin yazı için Tık Tık ... bildiğiniz gibi aradığımız fondöteni bulmak için bir çok ürün denemek zorunda kalmışızdır. alacağın yerden önce denersin sana uyarsa alırsın. Maalesef  satın aldığımız yerlerin ışıkları bizi yanılttığı için avm de ay ne ka pürüzsüz oldu ay ne ka iyi falan deriz ta ki açık havayı görene kadar kimi zaman ruh gibi kimi zamanda bronz bir halde aaa bu bana uymamış falan oluruz. çok acayip ama hiç bir fikir sahibi olmadan ben bu ürünü internetten satın aldım çok uygun bir fiyata görünce,  aman alayım açıksa koyu fondötenle toparlarım çok koyuysa da nemlendiriciyle açarım dedim tamamen aç gözlülük bende ki neyse dediğim gibi araştırmadan aldım üstelik ilk mat bitişli fondötenim diyebilirim. Karma bir cildim olduğundan denemek istedim açıkçası Gelin hep birlikte nasılmış bakalım:) 




Öncelikle bende ki 09- OPAL ROSE 
Fondöten spf 17 içeriyor bu çok iyi bence  siyah ambalaja sahip siyah ambalajdakiler hep mat bitişli , birde krem ambalaja sahip olan var o da kuru cilt yapıları için yani cildi daha parlak ve nemli gösteriyor. Bu fondöten yağlı ciltler için yüzdeki yağ dengesini sağlamak  parlamayı engellemek için kullanılabilecek bir fondöten diyebilirim.


Yapısına gelecek olursak çok sıvı bir yapısı var biraz çalkalamak gerekiyor. Ürün bir bb krem formunda bence yüze sürdüğünüzde silikonumsu bir his bırakmaması çok iyi bana göre, Ayrıca tüp şeklinde olması tamamen eksi yönü diyebilirim çünkü hem bu kadar sıvı olması ürünün elimize istediğimden daha fazla ürün çıkarmasını sağlıyor bu da hiç hoş değil bence :=(
Ürün bana çok açık geldi tabi ki ama dediğim gibi ben bir şekilde koyu tonlu fondötenle onu orta tona ulaştırdım. Gerçekten cilde sağlıklı bir görünüm veriyor.




Bu ürünün de cildime uygun olmadığına karar verdim dediğim gibi karma cildim var ara ara cildim yağlanır ara ara çok kurur . fakat bu fondöten makyajım dan önce nemlendirici kullanmama rağmen  benim yüzümü çok kuruttu yani kabuk kabuk gösterdi özelikle burun çevremde hiç hoşlanmadığım bir görüntü oluşturdu. Ama ablam kullandı hem renk tonu hemde cilt yapısına uyum sağladı. ve tabi ki ona verdim. Dolayısıyla Artık benimle diilsin canım:))
Ben şahsen kuru ciltli arkadaşlara önermediğimi söylemek istiyorum kesinlikle çok çirkin bir görüntü oluyor.. 

veee geldik postumun sonuna okuduğunuz için teşekkür ederim  
Bir daha ki postum da görüşmek üzere diyorum :)
sevgilerimle !!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM