REVOX --SAÇ DÖKÜLMESİNİ ENGELLEYEN AT KUYRUĞU ŞAMPUAN YORUMLARIM !!!




SLM MİLLET !!

Sonbaharın ilk gününden sesleniyorum !! benim en sevdiğim mevsimdir kendileri hava şartları ne kadar dengesizlik içerisinde olsa da seviyorum.Yaz ayı kasıp kavurdu bizi resmen,  sıcaklar da pek faal olduğumu düşünmüyorum evet evet .. bende size katılıyorum. Neyse gelelim asıl konumuza gerek hava şartlarından gerek stresten veya vb. sebeplerden ötürü saçlarımızda dökülmeler oluyor ya benim ki bu aralar aldı başını gitti , utanmasam ağlayacağım kopup giden saçlarım'ın ardından. Neyse ki dediğim gibi kısa süreli bazı psikolojik olaylardan ötürü bu tarz talihsizlikler yaşayabiliyoruz.Yaklaşık ağustos ayının başında kullanmaya başladığım Revox At kuyruğu şampuanından bahsedeceğim sizlere, üstelik bu ürün benim ağustos ayında ki favori ürünlerim içerisinde de yer alıyor.


Revox,  At kuyruğu şampuanı başta horse tail extract (at kuyruğu özü) olmak üzere  bitkisel ajanlar kullanılarak saçları daha sağlıklı ve daha güçlü hale getirerek saç kayıplarını engellemeyi ve saç uzamasını vaat ediyor.



Şampuan tüm saç tiplerine uygun ve üründe oksijenle arıtılmış su kullanmış, Ben ürünü kullanmaya başladığım andan itibaren gözlemleyip not alarak sizlere aktarmayı tercih ettim. Şampuan kahve tonlarında bir renge sahip, elinize aldığınız az bir miktar ürün saçlarınızda çok güzel köpürüyor. hafif bir kokusu var ve kesinlikle kalıcı değil, saten dökülen saçlarımın dökülmesini önlemediğini belirteyim. Ama  dikkat ettiğim nokta kaşınan ve kabuklanan hatta son zamanlarda kepeklenen saçlarımın bu sorunun %100 giderdi,  ayrıca saçlarımda uzama olduğunu gördüm. öndeki küçük küçük saçların uzamasından anladım. Ben genel anlamda üründen memnun kaldım. 
okuduğunuz için teşekkür ederim umarım sizler için faydalı olmuştur yazım.
 Hoşça kalın
 sevgiyle kalın  !!!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM